Yeni hamileyim daha 9 haftalığım ve bulantılarım var gün içinde yemek yemeye kendimi zorluyorum resmen.
koku hassasiyetim de cabası. Yani mide bulantısız rahat bir hamilelik geçirmiyorum açıkçası. Gün içinde de genelde istemsizce uyukluyorum. Akşam yemeğine de genelde pratik kolay şeyleri eşime göre yapıyorum kendime de yiyebileceğim şeyleri yapıyorum bazen de yapamıyorum annem getiriyor ediyor.
biliyorum bu süreçler de geçecek ama şu an bir tık zorlanıyorum.
Şimdi biz eltimle de aynı binadayız. Eltimin de 2 çocuğu var birinin de yeni doğum günüydü. Kayınvalidem de bu sebeple hediye aldım getireyim diyerek iki kızıyla bu tarafa geliyor yarın.
Direkt benim evime gelmiyor ama eltimle aynı binada oturunca otomatik olarak ben de her şeyden etkilenen taraf oluyorum. Normalde tabii ki geldiğinde yukarı çıkıp hoş geldin diyorum falan sonrasında da ben de istediği zaman kalabileceğini belirtiyorum. Kendisi çoğunlukla yukarıda kalmayı tercih ediyor. Benim evim de zaten küçük bu arada.
neyse ama bu sefer davet etmek istemediğimi söyledim eşime. Yani dedim ki zaten yemek görünce bile öğürüyorum midem hep bulanıyor genelde de yatıyorum gün içinde hiç kaldıramam dedim.
Aynı binada olma durumu olmasa çok rahat olacağım ama şu an için yapacak bir şeyim yok.
hani bir de kayınvalidem geleyim de kıza iki tas çorba yapayım, yemeğini de ben yapayım diyen biri de değil. Elimden de yemek işi gelmiyor.
sizce bu durumda ne yapmalıyım?
zaten bu arada 3 kişiyi yatıracak yerim de yok sığmazlar. Kalırsa ya kendisi kalır ya da bir kızıyla kalır.
ama inanın öyle kahvaltı masası bile hazırlayamıyorum şu an.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, hamileliğinin bu ilk dönemlerinde böyle hissetmen o kadar normal ki. 🥺 Kendini zorlamanın hiç anlamı yok. Bu özel süreçte senin ve bebeğinin iyi olması her şeyden önemli. Eşinle konuşup durumu net bir şekilde anlat, mutlaka anlayışla karşılayacaklardır. Dinlenmek ve kendini iyi hissetmek şu an senin önceliğin olmalı. Unutma, "Annelik demek, bazen en iyi kararın kendini dinlemek demek!" 💕