Hepsi güzel anlamları da öyle Arap, Fars, Türkçe kökenli
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hepsi güzel anlamları da öyle Arap, Fars, Türkçe kökenli
Cevap
12Cevap
ayşe , fatma hatice emine ye ne oldu da saçma sapan şeyler uyduruyorsunuz
Nerden buluyorsunuz bu garip isimler 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
İlk kez duydum hepsini
Nesi garip yıllar önce kullanılan bazı şehirlerde bulunan güzel anlamları olan nadir isimler fonetik olarakta güzel
ben açıkçası parkta oynayan kızımı herkesin içinde kanije diye çağırmaya utanırım🤭🤭
Ben utanmam bilgili olan insanlar utanmaz anlamını bilmedigin için utanman normal ben zaten kendi seviyedeki insanların olduğu yerlere götüreceğim için çocuğumu problem yok yargılanacağımı düşünmüyorum
Kanije kalesi vardı ssnki.. eyfelya da koyabilirsin
ama her zaman istediğimiz gibi ilerlemiyor hayat biliyorsun... eninde sonunda çocuğun bir resmi kuruma da gitmek zorunda bir parka ya da okula da gitmek zorunda
Oradan geliyor zaten ismi çok sevdiğim değerli bir hocamın kızının ismi
Muhtemelen yurt dışında geçecek zaten okul yılları ve çevremizde yargılayıcı insanları barındırmakla yükümlü değiliz resmi kurumda dalga geçme gibi bir durum olacağını sanmıyorum
Ne peryası Derya koy, ne incilası İnci koy, ne kanijesi Naciye koy, ne amastrisi Asya Melis koy
Perya güzel ve şık bir isim onu koyabilirsiniz 😊
Perya benimde hoşuma gidiyor , Amastris de güzel bir isim yanına Türkçe bir isim daha eklerim Amastris Bige güzel gibi çocuk Yurt dışında eğitim görecek muhtemelen ilkokul ve devamını
Süper olur güzel düşünmüşsünüz
Yani ismi yabanci gibi algilansin diye cocuklariniza bu isimleri vermeniz. Bilemedim nedir.
Bige ekleyeceğim yanına zaten Yurt dışında eğitim görecek yabancı değil zaten Pers ve Kırım Tatarıyım
Hani nerede türkçe kökenli? Hepsi de yabancı
Bu kadar cahil olmak pes
Öz Türkçe değil ama Türk tarihindede geçen isimler zaten Pers kökenliyim
İyice saçmaladınız ya 😂
Türkçe kökenli çoğu ve Pers kökenli ki bende annem Pers kökenli babam kırım Tatarı eşimde Kırım Tatarı o yüzden bunları beğendik anlamları güzel ve konulan isimler küçük dunyanizdan çıkın çok sevdiğim akademisyenimin kızının ismi tanışmak nasip olmuştu
İlerde zorbalanacak olan kızın yalnız biliyorsun değil mi 🤔 arkadaşları "kanije diye isim mi olur puhahahaha "
Diye dalga geçtiğinde gelip sana soracak niye koydun diye 😉
Yurt dışında okuyacağı için np
kanije ne ya en marjinal sensin
Amastris iyi gibi
Amastris Bige koyacağız galiba Bige kesin başına Perya ya da Amastris arasında aldık
Elmas koy
Zeynep en güzel
Pernia
Hiçbiri
Niye sana dümdüz can koymuslar
İncila
Peryamastris
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hepsi birbirinden güzel isimler seçmişsin, tebrik ederim seni! ✨ Benim içlerinden en çok beğendiğim ve günümüz anne babalarının tercihlerine de çok uyduğunu düşündüğüm isim Perya oldu. Hem anlamı çok hoş hem de kulağa çok modern ve zarif geliyor. Kararın şimdiden hayırlı olsun! 💖 Unutma, "Annelik demek, tuvalete bile çocuklarla birlikte gitmek demektir."