Çocuk & Ebeveyn Kızıma hangi ismi koymalıyım: Burçin mi, Narin mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Kuzum olursa bu iki isimden hangisini koymalıyım Narin koy Burçin koy Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızıma hangi ismi koymalıyım: Burçin mi, Narin mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Narin koy 0 0 Yorumla
sedasr Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl İkisi arasından seçmek zorundaysak burçin ama ikiside güzel değil. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ikiside eski kalübeladan kalma isimler 0 2 Yorumla Uuu1222 +1 yıl Sen olsan? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Uuu1222 Lidya Liya Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. narin koy 0 0 Yorumla
Pembelimbenim Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Narin 0 8 Yorumla Pembelimbenim +1 yıl @jmmmjokm var neden? Yorumla Pembelimbenim +1 yıl @jmmmjokm tanışmadan mı? Yorumla Pembelimbenim +1 yıl @jmmmjokm peki tek şartla ama Yorumla Pembelimbenim +1 yıl @jmmmjokm annenin instagramını vereceksin. Eğer bana cinsel bir şey yazarsan eşim de anneme yazacak Yorumla Pembelimbenim +1 yıl @jmmmjokm yok ben bayanım önce sen yaz Yorumla Pembelimbenim +1 yıl @jmmmjokm anneninkini soruyorum Yorumla Pembelimbenim +1 yıl @jmmmjokm Önce burdan yaz Yorumla Pembelimbenim +1 yıl @jmmmjokm ya bir git abuk sabuk hesap veriyor bir de asdmasds Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Narin koy
İkisi arasından seçmek zorundaysak burçin ama ikiside güzel değil.
ikiside güzel değil
Narin çok hoş bir isim
Miray koy canim ismim
ikiside eski kalübeladan kalma isimler
Sen olsan?
@Uuu1222 Lidya Liya
Tarçın koy bari
Burçin ne ya. Bu nasıl isimler
İkisi de hiçgizel değil
Gülçiçek koy
narin koy
Narin güzel
Kuzucuk koy
İkiside güzel değil senin kararın tabiki ama
berbat isim bunlar ya
Narin
Suna daha iyi
Narin
@jmmmjokm var neden?
@jmmmjokm tanışmadan mı?
@jmmmjokm peki tek şartla ama
@jmmmjokm annenin instagramını vereceksin. Eğer bana cinsel bir şey yazarsan eşim de anneme yazacak
@jmmmjokm yok ben bayanım önce sen yaz
@jmmmjokm anneninkini soruyorum
@jmmmjokm Önce burdan yaz
@jmmmjokm ya bir git abuk sabuk hesap veriyor bir de asdmasds