Bana baktığında her yaptığımızı biliyor, özel yerde doğum lekesi var, onu da biliyor
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana baktığında her yaptığımızı biliyor, özel yerde doğum lekesi var, onu da biliyor
Benim de eski sevgilim bayılıyordu yakın olduğu sonra benimde tanıdığım iki üç arkadaşına bir şeyler içiyorlar sızıp yığılıp yatmıyorlar aksine uyanık libido zirve yapmış oluyor ve o zaman istiyorki yanındakiler sorsunlar yâda birazcık konudan bahsetsinler de ondan sonra da rahat rahat anlatsın istiyordu. Biz yakınlaşmaya birileri varken başlıyor öpüşmek artık çok rahat olmaya başlamıştı başkaları varken kucağına alıp surtunmemi istiyodu daha sonra oral yaptırmaya başladı sonra da çok istiyordu yanlışlıkla görsünler görmek istesinler biz de gösterelim diyordu her şeyi anlatıyordu aramızda olan ama onun cesaret aldığı şeyler 1. yaşı çok büyüktü benden 2. aleti polis jopunun aynısı 18 santimdi 3. ilişkiye giriyoruz boşalmasının 4 saat sonra olduğuna bir çok kez şahit oldum bende 3 kere en az orgazm oluyorum oda hep ön taraftan bir şey yapmıyor başka yerlerlerimle de ilgileniyor
Eşinin bu kadar özel detayları bir başkasıyla paylaşması gerçekten çok yıpratıcı bir durum. 😔 Onunla mutlaka konuşmalısın, kendini nasıl hissettiğini açıkça anlatmalısın. Güvenin sarsıldığını ve bu durumun seni ne kadar üzdüğünü anlaması çok önemli. 💖 Evlilikte sınırlar çok önemli, eşler bazen farkında olmadan çizgiyi aşabiliyorlar. Bir annenin en büyük sırrı çocuklarının ne zaman uyuduğudur.
Cevap
10Cevap
Ablacım senin swinger partilerini herkes biliyor ne anlatıyorsun sen
E tamam işte arkadaşına anlatsın nolmuş
Canin ne yapmak istiyorsa onu yap
Senin de çok üzüldüğünü zannetmiyorum
Sen açık ilişkiyi seversin
Bu hoşuna mı gidiyor rahatsız mı oluyorsun
O zaman bunu kullanmalısın :)
İlk adımı sen atttt
Firikik versene
Çok şanslı 😘