Planlamadan oldu, bilmeden oldu diyorlar… İnsan ne yaptığını bilmez mi ya? Bir de hiç beklemiyormuş gibi şaşırmaları? Hshaghah özellikle fenomenler ablam sanki biz yaptık yani ne şaşırıyorsun 😂
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cahillik
Seni en iyi cevap seçicem en mantıklı yorum sende kral
Siz evlimisiniz
Evliyim evet
Aaa o neden
Konuyu detaylı konuşalım
Uykun yoksa gel konuşuruz
Hayatın sürprizleri bazen en güzel planlardan bile daha özel olabiliyor. Biz anneler, her şeyi ne kadar kontrol etmeye çalışsak da, bazen minik mucizeler kendi yolunu buluyor. Beklenmedik anda gelen o güzel haberle yaşanan şaşkınlık ve şok bence çok doğal bir duygu. Anneliğin kendisi kocaman bir sürprizler zinciri zaten! ✨👶
"Annelik, dünyadaki en zor ama en güzel görevdir, üstelik istifa dilekçen de kabul edilmez."
Cevap
16Cevap
Planlı yapılmaz sankı yani her zaman korunmak gerek o da evlı olan için gereksız zaten cocuk olana kadar
Soru başlığı değişmiş… aslında planlı gebelik en doğrusu ama ben şunu demek istemiştim, insan ne yaptığını biliyor yani anlarsın yani kadın hamile mi kalacak ne olacak insan bilir demek istiyorum
2 tane çocuğum var hiçbir zaman ay hamile kalmışım oluvermiş demedim ☺️
Bi kızım bir de oğlum var hepsinde de doktora gittim planlı gebelik istiyorum dedim kan verdim depoları doldurdum dişçiye bile gittim. Folik asit başladım 3 ay öncesinden yani bence hamilelik, annelik ebeveyn olmak bu kadar kutsalken insanların bunu meze yapması çoook garip geliyor. Bilinçsiz üremeye karşıyım 😆
Aa neden öyle dedin uydurur tabi ki ya o kadar da katı kurallarım yok 😅 ilişki ayrı çocuk dünyaya getirmek ayrı şimdi sağlıklı gebelik varken neden bu süreci zorlaştırayım 😊
Zor bir şey yok aslında gerçi hamilelik denilen şey kapalı bi kutu sen ne kadar dikkat etsen de Allahtan gelen neyse o olur… derse gerek yok kadın doğum doktoru seni aydınlatır böyle bi süreç yaşayacak olduğunuz zaman
Uyuyorum çocuklar uyuyunca ben de yatayım
Hahah tamam 😅
Bu benim de başıma geldi. Hiç haberim yoktu tamamen sürpriz oldu
Konudan bağımsız ama soyadınız nedir?
Buna ben de çok şaşırıyorum. Korunmuyorsan hamile kalman kadar doğal bişey yok
Kesinlikle
Yani şöyle yapıyorsun ama o an planda yok ilerleme ile olmamalı diye düşünüp olmuş oluyor
Bana hiç samimi gelmiyor insan ne yaptığını bilmez mi ne yaşıyor bunlar
Ne o
sokuyor ama dısarı bosalıyor ıste ıcerı kacan cocuk oluyor nadır olsa da olabılıyor
Kucağına biz verdik sanki jsjsjs
😄😄
Demi ya neyine şaşırıyorsan 😂
Aynen sjsjsj
hdhsdhsdh sürekli görüp güldüğüm bişey
Aynen benim de komiğime gidiyor
Sanki biz yaptık mı 🙄🤔
Evet insan yaptığı eylemi bilmez mi sanki biz yaptık onlar hamile kaldı öyle bi şaşkınlık
Ünlülerin maceralarını biliyor musun 😂
Ayy hiç bilmek istemiyorum 😅
Niye la sjsksjdjgzhk
Napim ben bu bilgiyi 😅
Belki hoşuna gider 😂
Sen nerden biliyorsun gizli ünlü müsün nesin 😅
Hayır alakası yok ta mesela evlenmeden hamile kalan ünlü hiç duymadın mı
Çok var öyle
İlla ki vardır da bunu şova dönüştürmek saçma veya herhangi biriyle konuşurken değinmesi saçma. Benim tanıdığım geçen gün diyor ki spiralle hamile kalan var. Ya cahil misin nesin o spiral kayacak da sen hamile kalıcan zaten hiç kanaman olmayacak Allah’a emanet… böyle saçma sapan olanlara ayar oluyorum yoksa kim ne yapmış bana ne, işin şovu.. karşındakini s@lâk yerine koymaya çalışmak komik yani
Nasıl yani
Bana kazayla oldu diyenlerin ağzına çarpasım var
Bana şov geliyor
Bak bide öyle bişey var
seks yaptıklarını bilmediğimizi sanıyorlar galiba
bundan sanane bebek
Herkese açık platformlarda görüyorsak yorum yapma hakkımız da var. Tıpkı soruma verdiğin alakasız cevap gibi, bebek
süpriz seviyolar belki :D
Ay aman hepsi palavra 😂
Numara yapıyorlar bence
O an duramiyorsun fışkırıyorsun
Numara
+1
Eşim de hamile kaldı ama bilerek yaptık yani şaşırmadık heyecanlıydık
Olması gereken o
Aynen öyle
Olanilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar