Tamam siz eşlerinize iyi bakın
Kadın hamile olunca eş ilgisizleşir mi, kadınlar yaşadınız mı böyle bir şey?
Tamam siz eşlerinize iyi bakın
Eş hamile kalınca kocanın ilgisinin azalması normal mi? Belki bebeğin geleceğini falan düşünüyordur diye düşünüyorum. Masraflar falan kafasını dağıtabilir
Kadınlar hamilelikte libido olarak daha yüksektir ama erkekler hamile kadınla ilişkiye girmekten korkuyorlar. Bir de kadın artık anne konumuna da geçiyor ya psikolojik olarak aşamıyorlar bu durumları bana göre
Hayır eş ilgisiz olmaz kadınlar fazla duygusal olur ve adamı bunaltir adam sadece uzak durur kadının kaprisleri tripleri çekilmez hale geldiği için adam uzak durur sadece
Cevap
12Cevap
Ben eşim hamile olunca asla ilgisizleşmem aksine çok daha fazla ilgili olurum
Tam tersi eğer adam ilgili birisi ise ilgisi daha da artar. Seninle hastanelere gelir eğilemezsin ayaklarını yıkar çorabını giydirir yemene içmene önem gösterir vitaminler felan alır yani üzerine titrer ama dağ ayısı ise eşin gider bu süreçte aldatır.
Kadından soğuyorsa ilgisizleşiyorsa adi gibi bu rahatca her pozisyona sokamadığındandır. İnsan bebeğini taşıyan bir kadına başka neden ilgisizleşsin.
Bazı kadınlarda eşlerinin uzaklaştığını duydum. Ama ben aksine daha ilgiliydim sürekli güzel olduğunu söyledim
Ben eşim hamileyken daha çok üzerine titriyordum sonuçta benim çocuğumu taşıyor ve daha narin olduğu bir dönemde
Hayır, daha bi düşkün oluyorlar.. ben çok kabus görürdüm uyumaktan korkardim artik, ben uykuya dalana kadar başımda beklerdi mesela... eğilmek zor olurdu ayakkabımi giydirirdi..
erkeğine göre değişir genel olarak ilgisizler galiba
Çocuğa zarar gelmesin diye yapmaz ama başka şekilde seni tatmin edebilir yani
Asla daha çok kadınıma destek olurum ilgim birse on olur
mesela senin eşinin ilgisinin azaldığını düşünmene sebep olan neydi? :D :D
Seven erkek eşi hamileyken daha cok şevkatli olur sevgi gösterir
Her hamilelik döneminde çocuk doğana ksdar öyledir çevremizdeki insanların çoğu böyle
Daha da ilgili olması gerekir galiba seni sevmiyor
öyle şey olur mu daha çok ilgilenir hatta
Olabilir gayet normal gibi
Daha evlenmedim ama erkek milleti işte 🤷♀️
Yaşadığım için güvenmiyorum haha
Bence bu kadınların kendi duygusal kuruntusu
Bir şey yaşayamadık için de ilgisiz davranır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?