Çevremdeki herkes evlenip çocuk yapma hayalleri kuruyor. Merak ediyorum da hâlâ çocuk yapmayı istemeyen erkek kaldı mı? Onun yerine dünyayı gezmek gibi hayaller kuran mesela?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende şahsen bu ülkede bi çocuk sahibi olmak istemem ki benimde Türkiye turu ve dünya turu isteğim var partner bulmak çok önemli işte oda yok bende
Bulursun umarim
Tesekkurler
Ben hiç çocuk istemiyorum.
Gereksiz, düşünsene Türkiye'ye getiriyorsun birde.
Çocuk sana zaten sövecek, hiç işim olmaz.
Cok akıllısın cok ileri goruslusun
Mantık seni oraya yönlendiriyor. Köle sistemine bir eleman daha ekliyeceksin. Sen gözünden sakınıp, milyarlar harcayarak okutacaksın. Tecrübesiz diye işe alamayacaklar, market rafı dizecek asla mutlu olacağı bir hayata erişemeyecek vs, vs. Bu ülkenin yüzde 60 ı açlık sınırının altında yaşıyor. Yüzde 30 luk bir kesime kölelik ediyoruz. C. B açıklama yapıyor birde utanmadan. Yok Türk nüfusu düşüyormuşta bilmem ne? Ekonomiyi biz mi batırdık. Hazır olamayan sisteme 3-4 milyon mülteciyi biz mi soktuk. Kendi nüfusuna bakamazken, hergün sınırdan kaçak göçmen girmesine bizmi göz yumduk. Anadolu'yu Türksuzlestirme politikasını güden ben değilim sanki de birde şov yapıyorlar. Kendi öz yurdumuzda garip, benken. O çocuğu bu kitlenin içine getirip. Kendime sovduremem ben. Takılsın cennette veya hiçse hiçlikte kalsın.
Ya sen adam gibi adamsin ismin ne senin yorumunu begendim ha
Ferhat ismim.
Herkesin hayalleri ve öncelikleri farklı oluyor canım. Anneliğe dair birçok güzellik yaşasak da, bazı erkekler için bambaşka maceralar daha çekici gelebilir. Dünyayı gezme isteği de bunlardan biri olabilir tabii. Önemli olan kendi mutluluğumuz, değil mi? 💖🌎 Çocuk büyütmek, kendi içinde bir dünya turu gibi zaten! 🌍
Cevap
17Cevap
Ben çocuk istemiyorum. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum. İmkân olsa bende gezmek isterim yurtdışını
Evet
haklısın önce dünyayı gezip sonra çocuk yapmalı çocuk olunca büyüt okut evlendir derken yurt dışı yerine yurt içinde dedemin köyüne gideriz ancak
Yok kanka ben direkt cocuksuz evlilikten bahsediyorum
Tesekkur ederim abi
once bıraz gezılır evlılıgın tadı cıkarılır 1-2 sene sonra yapılır
1-2 senede nereyi geziyorsun hakkaride daga mı cıkacaksın aw
5 ayda avrupa turnesı yaparsın kalan 5 ayda asla 5 ayda kendı ulken yeter
Dunya avrupadan mi ibaret ya suna bak🙄 dunya turu diyoruz
dunyayı gezmek ıstemıyorum kanka mesela hındıstana bangledese peruya neden gıdeyım
? İyi misin? Bence degilsin? Dunya turu diyorum tabii ama zaten her yere gidebilmek icin cok cok coook zengin olman lazim. Cogu yeri gezmekten bahsediyorum ben. Hindistana Bangladese git diyen mi oldu. Ben giderim sen gelme zaten
37'de çocuk yapmak mantıklı o zamana kadar gezeriz.
Niye 37
Yaş kemale ermişken başka bir varlığın sevgisini, sevmeyi isterdim.
Yok
Çocuk yapmak kolay ama dünyayı gezmek pasif iyi bir gelir ister o da olmayınca mecbur çocukla eğlenecek
Farz et ki parayı bulduk
Yani o şekilde gezmeyi eglenmeyi tercih eden çok olur toplum baskısına aldırış etmeyenler özellikle
Hm evet
Zaten evlenmeyi düşünmüyorum evlensemde çocuk için evlenirim
ben eşimle gezmeyi hayel ediyorum en az 5-10 yıl çocuk istemicem tabi eşimde onaylarsa
Onlarda da var
Ben varım çocuk gereksiz yük
Ben çocuk yapmayı asla istemiyorum
Super
Bence de yok
Çocuk ölü yatırım bence
Dogru dedin dayi
Ömür boyu masraf
Aynen
Varlar az da değiller
Ben denk gelmedim
O zaman geçti.