Valla barışmam, aldır banane diyorum, köpek gibi babalık yapacaksın diyor, 23 yaşındayım ne babalığı ya. Ve ben korkuyorum, istemiyorum baba olmayı, o da biliyor, darlıyor beni. Ne yapacağım
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Uckurunuza sahip çıkmayın. ya da dikkat etmeyin. Sonra çocuk yapın. Kim bakacak bu çocuğa ben istemiyorum deyin. Ne günlere kaldık böyle.
Ya niye aldırmıyor. Nasıl bakacam düşünümüyor mü. Evimiz yok bişi yok okuyorum daha bitmesine 4 5 yıl var. Diyorum kötü baba olurum ben aldır yok diyor yediğin b. ku sahipleneceksin. Biliyor her konuda korkup kaçıyorum istemeden psikolojik baskı yapıyor
Ama o masumun ne günahı var. Bakacaksın mecbur. Madem dikkat etmiyorsunuz. Bakacaksınız.
Aldırmak günah değil ki belli vakte kadar.
Günahını geç. O masum bir bebek. Bir yolunu bul çocuğuna sahip cık. Korkak gibi kaçma. Adam ol.
Ya ciddi mısın. Daha büyümemiş ki yeni daha aldirilabilir diye biliyorum
Üff adam ol birazcık.
Kimse niye demiyor o bu yaşta niye anne olmak istiyor 25 yaşındasın ne anneliği. Ayrıca nasıl bakicam
Bir yolunu bul. Sahip çık. Yorma insanı.
Mümkün değil ne demek.
O zaman yapmasaydın kardeş mecbur bakacaksın çocuğa
Ya niye aldırmıyor. Nasıl bakacam düşünümüyor mü. Evimiz yok bişi yok okuyorum daha bitmesine 4 5 yıl var. Diyorum kötü baba olurum ben aldır yok diyor yediğin b. ku sahipleneceksin. Biliyor her konuda korkup kaçıyorum istemeden psikolojik baskı yapıyor
Sen niye o zaman kızı kulkandın yapmasaydın kızla bişeyler yaşarken hiç düşünmedin mi bunları yaparsan çocuk olacağını. hiç mi bilmiyosun çocuk nasıl oluşur diye
Napiyim çok Güzel eşeklik ettim farkındayım ama bende erkeğim her erkek gibi güzel bı kıza sahip olmak istedim benimki maymun çıktı
Çok sahip olmak istiyosan evlenseydin kardeş. Yaptığın eşşekliği mecbur çekeceksin. Kızda sorun yok maymunluk eden sensin. Yaptıysan çocuğa bakacaksın
Kimse niye demiyor o bu yaşta niye anne olmak istiyor 25 yaşındasın ne anneliği
Bakamam gelen gideni karşılamaz
25 in nesi küçük kazık kadar olmuşsunuz ufalında cebine girin. Mecbur bakacaksın kızı şey yapan sensin başkası senin yediğin kıza bakmaz
Ben 23 üm ya. Aldırsin. Ama eğer yalan söylüyorsa ciddi yumurtalıklarini elimle patlatırım
Yaptın az adam ol bak çocuğuna
Kız hakkında da böyle konuşma çarparım ağzına
Fenistlik yapmaz misin ben İlaç almıştım içmedim bı sen mi akıllısin beni kullanıp terk ediyon diyor.
Yaparım sanane. Ohaa sana ilaç aldım diyip yalan mı söyledi
evet. Diyorum ya adamın ağzına eder bu maymun
Ama kızda zekiymiş😂
Off slağı özledim yeminle öpüp koklamak istiyorum da işte neyle uğraştırıyor ama aldırsa bile barışmicam korkuttu beni
Üf naparsanız yapın ikinizde aynı 💩un lacivertisiniz
Niye ödül diyom
Üf ne anlatıyon yaa
Bi şekilde aldırt. Kimse seni buna zorlayamaz.
Ya korktuğumu biliyor maymun üzerine gidiyor. Sktr çektim
Ayrılırken zoruna gidiyor cimcimenin
Ya çok büyük bir mesele bu. Baba olmak istemiyorsan seni zorlayamaz dava falan aç çocuk çok ciddi
Dedim o yumurtalıklarini patlatacam sinir oldu
Yumurta patlatma sırası değil çocuğa aşırı üzülüyorum
Ya daha yeni. Fetüs bile değildir
E değil zaten. Aldır lütfen bi şekilde manyak karı doğurur çocuğa yazık olur. Doğurursada iyi bir baba ol
Essek ya 25 yaşında annelik için çok erken diyorum ben daha okuyorum 5 yıl var bitmesine üstüme geliyor
Manyak mıdır nedir. Doğursa napacaksın?
İşte. İlaç almıştım içmedim bı sen mi akıllısin beni kullanıp terk ediyon diyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok hassas ve zor bir dönem senin için, anlıyorum. Hayat bazen hiç beklemediğimiz yollara sürükler bizi. Ancak bir can dünyaya geliyor ve bu durum bir sorumluluk getiriyor. Sakince düşünüp geleceğe dair adımlarını atman çok önemli. Herkesin desteğine ihtiyacın olacak. 💖🤰 Unutma, çocuk büyütmek zor zanaat, ama en büyük aşk. Anneler der ki: 'Çocuk sahibi olmak, kalbinin bedeninin dışında yürümesi gibidir.'