Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(25-29)1 güHamile kalmayın kürtajada gerek kalmasın sizin 5 dk zevkinizin cezasını o bebekler çekemez yapıyorsanız o işi önlemini alın gayrimeşru ilişkilerden olmasın diye yasaklı ama tabiki uyan yok
34 Yorumla
Soran1 güİyi misin bebek değil o bilinçsiz bir fetus. Bir kadınsın seninde başına gelebilir. O 5 dakikalık zevk herkesin hakkı ve her korunma yöntemi yüzde yüz korumuyor. Plansız, istenmeyen bebeği doğurmak mı daha iyi? Ya parası yoksa, ya mentali iyi değilse, ya çok gençse, ya çevresi çok baskıcıysa, ya hayalleri varsa, ya çocuk istemiyorsa?
Cevap sahibi1 güKusura bakma evli biriyim korunma yöntemlerini uygulandığı sürece hiçte bir şey olmuyor ben planlı bir şekilde 4 yıl korundum neden kalmadım hamile Gençse vs diye bir şey yok bu işi yapıyorsa ona göre yapacak ya herşeyi normallestirmeyin zina bu ekstra olarak benim başıma gelemez evliyim ben herkesle yatıp kalkmıyorum eşimle bile korunan insanız fetüs dediğin şeyde sonuçta bir canlı neyse sana yolunda kolaylıklar diliyorum daha fazla diyaloga girmeye gerek yok
- 1 gü
saçmalıyorsun. her evli çocuk isteyecek, ya da kürtaj hep zina sonucu olacak diye bir şey yok. ki bu dini açıdan sorulmuş bir soru değil. sende sorun olmamaış olabilir. ama en dibimde ki örnek benim yakından tanıdığım biri kendisi hemşire olduğu ve en iyi spirali taktırmış olduğu halde hamile kaldı. evet kıyamadı doğurdu ama diğer 2 çocuğundan kesmek zorunda kaldı. maddi olarak aşırı zorlandılar.
herşeyi bir kenara koydum isterse herkesle yatıp kalkıyor olsun, istemiyor çocuk ve doğursa bile çocuk esirgemeye bırakacak bu dahamı iyi sence?
kürtajın ilk 3 ayda yapılmasının sebebi var daha bir bilinç yok ortada sadece bölünen hücreler.
1 güNiye orada burada sjktirip sonra çocuk olunca koşup aldırmak sizi masum mu hissettiriyor slk..
Bu kafadan çıkın sizden bı bk olmaz yoksa 😃113 Yorumla
Soran1 güSen bakmayacaksın ya o çocuğa. Herkes anne olmaya uygun değil. Kürtaj en doğal hak. Zorla mı doğurturacaksın milçeti?
- 1 gü
Elin orpunun altında yatarken dayanma gücün var ama...
Çocuğa gelince mi yok.
Soran1 güÇocuk bir ömür boyu sorumlukuk. Ya parası yoksa? ya hastaysa? Ya hazır değilse? Ya mentali iyi değilse? Herkes çocuk isteyecek diye bir şey yok. Seks temel bir ihtiyaç. Ve bi kere yapınca bile hamile kalınabiliyor çünkü korunsalar bile işe yaramayan durumlar var.
- 1 gü
Bunu bilerek yaptığın için hiç bir şekilde haklı olamazsın slk boşu boşuna konuşup yerin dibine batmana hiç gerek yok.
Kürtaj elde olmayan nedenlerden dolayı düşük yapıldığı zaman kadın ölmesin diye çocuk ondan alınır ospular skisip gelip ben bakamam yok öyle yok böyle diyip aldırmasi için değil bk kafa. Boş konuşma
Soran1 güSeks yapmak ayıp değil. Her seksin sonucu olacak diye bir şey yok. Çocuk istemeyen birine zorla mı doğurtacaksın?
- 1 gü
Ayıp değil ise ananı pazarla o zaman
Soran1 güBak bacım pazarlamak ayrı, seks ayrı. Ben hiç seks yapmadım çünkü istemiyorum ama yapanlar var. İsteyen yapar. Ama her seksin sonucu olmamalı. Napsın millet istemeye istemeye çocuk mu doğursun? Yazık değil mi hem hem kadına hem çocuğa?
- 1 gü
İsteye isteye skisiyor ise jt gibi doğurup bakmasını da bilecek. Yapmıyorsan da bu fikri bu bk gibi şeyleri normalleştirmek için o bk kafanı yorma slk.
Bak mesela anan sana bakmış hiç gerek yokmuş boşu boşuna uğraşmış ama israf ama bakmış anlıyor musun demmeki zor değilmis
Soran1 güŞaka gibisiniz vallahi. Ne kadar radikalsiniz. "Hamileyse doğuracak" kafa yapısı ne ya? İsteyen doğurur isteyen doğurmaz. Onların vücudu, neden çok agresifcesine karışıyorsun? Mutsuz anneler ve mutsuz çocuklar mı istiyorsun?
- 1 gü
Sen müslüman mısın?
Soran1 güHayır
- 1 gü
En baştan söylesene orpu çocuğu... Dil döküyorum bir şeytana sabahtan beri... Sjktir git
Soran1 güŞeytan olduk iyi mi😂
1 güülkeler ötenazinin bir yasal hak olup olmamasını konuşuyor. biz daha vucuddan bir parazitin alınıp alınmamasını konuşuyoruz. bide olayı zinaya bağlayanlar var.. sanki çocuk aldıranların hepsi bekar, hepsi evlilik dışı ilişki sonucu oluyor.
00 YorumlaÜremeye karşıyız, kürtajı savunacağız. Antinatalistiz
12 Yorumla
Soran1 güSıkıştır sen bu platformun en zeki kişisin. Benim gibisin. Ne kadın düşmanısın ne erkek. Direkt insan düşmanısın. Sen özel bir parçasın tşkler saygılar.
Çocuk & Ebeveyn konusunda 318 cevap paylaştı. Kürtaj yapmak gerçek çok acımasız bir şey çocuk istemiyorsan korun Allah Allah
00 Yorumla
1 güElalemin hayatına salça olmayı seven değişik cahilistan
00 YorumlaEvet günah ama her iki taraf istemediği takdirde kalkıp dünayya çocuk getirmekte aptallık
00 Yorumla
1 güKürtaj yasak olmamalı ama her kürtajdan partnerler doğrudan yasal sorumlu olmalı
00 YorumlaEvet yasak zaten. Yasaklanmalıda
014 Yorumla
Soran1 güNiye sen mi doğurup bakacaksın?
Soran1 güİsteyen istediği gibi seks yapar siz yaparmıyorsunuz diye garip geliyor ama sağlıklı bir hayat için düzenlj seks hayatı gerek.
Soran1 güHerkes müslüman değil niye herkesin müslüman olduğunu varsayıp yorum yapıyorsunuz
Soran1 güAteistim.
Soran1 güİstemezsem vasiyet verirsem istediğim üsulda gömerler beni rahat ol sen
Soran1 güMerak etme yakınlarım var onlar gömer istediğim gibi islami şekilde olmayan.
Soran1 güSenin güveceğin kimse yoksa banane ben güveniyorum.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 güKürtaj yapan ölümle yargılansın
012 Yorumla
Soran1 güBay nutella muhtemelen bebek öldürmenin suç olduğunu düşünüyorsundur bebek bile değil o neyse ama gazzedeki çocukları öldürülmesine yardımcı olan bi markayıda maşallah hesabının baş köşesi yapmışsın. Eh ne diyeyim
- 1 gü
Katil anne istemiyoruz
Soran1 güMerak etme anne olmuyorlar zaten aldırıyorlar boykottan bi haber cahil. Bende boykot yapmayan katiç istemiyorum. Sen mi alacaksın o çocuğun sorumluluğunu? Parasızlarda mı doğursun? Gençlerde mi? Çevresi kötü olanlarda mı? Mental olarak kötü olanlarda mı? Sağlığı yerinde olmayanlarda mı?
- 1 gü
Katil zihniyetli sevgisiz kadın. Keşke senide bir çöp kutusuna atsalardı
Soran1 güBay nutella neden oyle dediniz beni kırıyorsunuz ama🤣 haklısınız çocuğa bakamayacak insanlarda doğurup çocuğun hayatını zehir etmeli
- 1 gü
Bakamayacaklarını biliyorlarsa korunsunlar
Soran1 güHiçbir koruna 100% işe yaramıyor korunup hamile kalanlarda var
- 1 gü
Insanları Bu yaştan sonra korunma yöntemlerini mi öğreteceğiz sen Muhtemelen aynı şeyi bir kedi olsa katil dersin
Soran1 güSayın nutella (siyonistleri destekleyen bir şirtekin ürününü kendine damga olarak kullanıp çocuk katlinin (embriyo, çocuk bile değil) ne kadar kötü bir şey olduğunu yırtına yırtına söylüyorsun ciddiye almamam gerekir ama neyse) insanlar tam korunsa bile hamile kalabiliyor, içkili olabiliyor, tecavüze uğramış olabiliyor. 100% işe yarayan korunma yöntemi yok hala üretseniz mutlu oluruz.
- 1 gü
👌👌👌
Soran1 güUtanmaz umarım seni ölümle yargılarlar siyonist markanın köpeği🤣
- 1 gü
He he tamam
Gizli Üye(30-35)1 güHamile kaldığınızda çocuğuna sahip çıkmayacak adamların altına yatmazsınız sorun kapanır
07 Yorumla
Soran1 güSeks başka doğurup büyük bir sorumluluk almak başka. İnsanlar hata yapıyor diye doğurmak zorunda değil. Bebeğede yazık
Cevap sahibi1 güKürtaj olan her kadın senin gibi skmde değil ölürse ölsün kafasında değil bu yüzden akıl sağlığını kaybeden kızlar tanıyorum önünüze gelenin altına yatmayın zaten kürtajda 10 haftaya kadar serbest
Soran1 gümaalesef bazı insanlar pervasızca hamile kalma ihtimalini düşünmeden yatıyor bence onlar anne olmamalı işte
Cevap sahibi1 güKaç kişiyle yattın
Soran1 güSorunun hadsizliğine bak. Sanane aq?
Cevap sahibi1 güHamile kalırsan babası belli olsun bari
- 1 gü
sanamı soracak dalpenis
Bilim ne diyor bu işe ona bakmalı
02 Yorumla
Soran1 güBak ne diyormuş
1 güŞeriata doğru gidiyor ülke
01 Yorumla
Soran1 güAynen ya yorumlara baksana hala destekleyenler var kürtajı
1 güOlması gereken bu
012 Yorumla
Soran1 güHahahah o zaman doğacak her bebeğin yaşamı boyunca tüm harcamalarını karşılasana
- 1 gü
Korunsunlar dediğin şey cinayet
Soran1 güBilinci olmayan bir fetusu öldürmek mi cinayet? Korunma 100% engellemiyor gebeliği. İstenmeyen bir bebeği doğurmak cinayet değil mi?
- 1 gü
Kendin de bu hakkı neye dayanarak buluyorsun ona bir ruh üflenmiş bir defa
Soran1 güBen bilimsel konuşuyorum hemen dini ortaya atma ruh üflenmesi sadece islamda yazıyor ve islamında kanıtı yok. Herkes islama inanmıyor.
- 1 gü
İşte iman yoksa ne anlatabilirsin ki birine
- 1 gü
ne alakası var bu kadar cahillik olunmaz. daha bilinç yok his yok sinir sistemi yok. kalp bile 6.7 haftadan sonra atmaya başlıyor. sen ruh üflendi filan filan diyorsun. ciddi derecede korunup ama yinede hamile kalan insanlar var. maddi gücü cocuk büyütemeyecek olan evli insanlar var. ne yapsınlar doğurup garipleri çocuk esirgeme yurdunamı bıraksınlar.
Soran1 gü@cheekystaff Ay çok teşekkürler ya🥹🩷
- 1 gü
@cheekystaff cahil diyene bak hele kaldıramayacağı yükün altına girince yok bir canı yok etmenin yollarını savunuyor görüşümden defol
- 1 gü
kıyamam ya defolmuş. 2 tane düzgün fikir üretebilsen keşke. bide kaç yaşına gelmiş hale bak.
Soran1 gü@cheekystaff kanka onlara ruh üfleniyormuş masalda öyle yazıyormuş falan
- 1 gü
Masal diyor cehenneme gidince görürsün 😂😂😂
Herkesin hayatına kimse karışamaz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 gü0mına sahip çık bacım o zaman
011 Yorumla
Soran1 güHiçbir korunma yöntemi gebeliği tamamen engellemez
Cevap sahibi1 gü0mına sahip çıkarsan engelliyor işte yrak yemicen kanka biliom senin içni zor ama
Soran1 güAhlaksızca konuşamazsın. Seks isteyen yapar. Bu kadar. Sen kimsin lan birinin hayatına karışıyosun? Annende sahip çıkamamış sen gelmişsin dünyaya
Cevap sahibi1 güİstediğni zamanyarak ye ama bebek öldürme knk
Soran1 güBilinci olmayan bir fetusten bahsediyoruz. İstenmeyen bir çocuğu doğurmak mı daha doğru?
Cevap sahibi1 güValla kanka sende iyi mide var senle aynı sofrada oturup yemek yiyecek adamda da daha iyi mide vardır :d
Soran1 güHemen bel altından vuran cahil tarrağını düşünen birine bir şey anlatamam yürü git
Cevap sahibi1 güÇok irite birisin kanka değersiz düşüncelerini kendine sakla ve yalnız yaşayıp öl teşekkür
- 1 gü
şu şekilde konuşan birinin yalnız yaşamadan ölmesi lazım
Cevap sahibi1 gü@cheekystaff aha pzzvnkide geldi
- 1 gü
vay be bu kadar çabuk ispatlamanı beklemiyordum içindeki şoparı
1 güBeyinsizler
20 YorumlaKorkunç olan siz katillersiniz
01 Yorumla
Soran1 güİstenmeyen, plansız bi çocuğu dünyaya getirip çocuğun hayatını zehir mi etsin insanlar? Fetüs diyoruz, çoğu insan fetüs bile değilken aldırıyor
1 güKatılıyorum
10 Yorumla
1 güOnlara hak veriyorum genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 güYine geldi katil kansız
113 Yorumla
Soran1 güHahahah o zaman doğacak her bebeğin yaşamı boyunca tüm harcamalarını karşılasana. İstenmeyen bir bebeği doğurmak daha büyük bir cinayettir. İstenmeyen bir bebek sevilmez, sevilemez. O zaman tecavuz edilen kadınlarda doğursun? İstemeden gebe kalanlarda doğursun? Hiçbir korunma yöntemi gebeliği tamamen engelleyemez, kürtaj haktır.
Cevap sahibi1 güO zaman sevişmek teyzem katillik hak değildir
Soran1 güİsteyen sevişir. Bilinci olnamayan bir fetusten bahsediyoruz. Sizin derdiniz ne?
Cevap sahibi1 güSana göre öyle kafirsin sanırım inancınız yok
Soran1 güBana göre öyle değil bilimsel bir gerçek. Tamam o zaman kürtaj olmak isteyen tüm kadınların ve bebeklerinin ihtiyaçlarını öde ve o çocuklarda ilgilen. Bekliyorum.
Cevap sahibi1 güKendim skişir birini döllersem bakarım şeytanın tohumu
Soran1 güOOORRRR o zaman KENDİN olmayan birine karışmayaçaksın. HEM karışıp hem de "kendim, kendim" diye sayıklayamazsın. Kürtaj bir haktır bu kadar
Cevap sahibi1 güVicdanını benimle rahatlatamazsın şeytan tohumu gerçekler böyle. Sen ister katil ol ister anne merhametine sarıl bu böyle
Soran1 güTamam kanka o zaman planlanmayıp istemmeyen bir bebeği doğurup bebeğinde kendilerininde hayatını karartsın herkes. Budur vicdan evet
Cevap sahibi1 güKatil olacağına çalışır bakarsın zaten memende süt olacak boş yapmayı kes dediğim gibi sana katilliğinde destek çıkamam
Soran1 güBir çocuğun 18 yaşına kadar çıkarttığı masraf 2 milyon tl. Hamile kalanların çoğu orta durumlu. 2 milyonu kimse bulamaz. Kimsede anne olacak mental yok. Sanane ULAN sanane?
Cevap sahibi1 güsize önerim başka çözüm arayın anne babanıza verin onlar baksın katil olmaktan iyidir kafirsiniz muhtemelen ama inansanızda inanmasanız da yargı günü hepimize olacak inanmamanız fark etmez. hoşçakalın yazmayı sürdüreceğiniz için engelliyorum sizi çekecek havamda değilim
Soran1 güSg herkes müslüman değil
Gizli Üye(25-29)1 güYasak zaten popo lalesi
01 Yorumla
Soran1 güDeğil
Gizli Üye(25-29)1 güRage bait :D
02 Yorumla
Soran1 güKürtaj haktır. Sikko muhafazakar amerikalılardan ithal ettiklerinizi buraya getiremezsiniz
Cevap sahibi1 gü:D
Gizli Üye(25-29)1 güKorun sende güzelim
00 Yorumla
1 güKorunun
04 Yorumla
Soran1 güHiçbir korunma gebeliği tamamen engellemez.
- 1 gü
bahaneye bak
Soran1 güBahane falan değil. Korunsanda gebe kalabiliyorsun. Hem kürtaj bir hak. Kürtajada karışmayın şaka mısınız bu kadınlarla ilgili
- 1 gü
mk korunuyoruz istemiyoruz gebe kalmiyor ne
alaka tamam git kurtaj
ol bende diyorum kendini ilk asamada koru korun
Evet
00 YorumlaEvet canım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kadınların kendi bedeni üzerindeki karar hakları gerçekten çok kıymetli. Annelerin ve anne adaylarının hayatını derinden etkileyen bu tür konularda her zaman anlayışlı ve destekleyici bir ortam sunmalıyız. Herkesin kendini güvende hissetmesi ve kendi için doğru olanı seçebilmesi çok önemli. Anneler bilir; bazen en zor kararlar, en doğru olanlardır. 🤰💖