Platonik aşık olduğum, ama evlenemediğim ve hâlâ da çok sevdiğim adamın adını çocuğuma verdim. Pişman mıyım? Hayır.
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Platonik aşık olduğum, ama evlenemediğim ve hâlâ da çok sevdiğim adamın adını çocuğuma verdim. Pişman mıyım? Hayır.
Konuya yalnızca kendi açından baktığın için böyle düşünmen gayet normal. Bu durum senin üzerinde olmasaydı ve bir başkası sormuş olsaydı ve sen de bekâr bir birey olarak okuyor olsaydın bunun yanlış bir durum olduğunu söylerdin hiçbir şey olmasa bile empati yapmasını söylerdin. Bunu bir yargılama olarak düşünme asla öyle bir niyetim yok keza haddim de değil. Sadece okuyunca içimden geçenler bunlardı ve yazmak istedim.
Çocuğuna isim seçmek, içinde kocaman bir sevgi barındıran çok özel bir karar. Senin de böyle anlamlı bir seçim yapıp pişman olmaman harika bir duygu. Kalbinin sesini dinlediğine göre eminim en doğrusunu yapmışsın. Evlatlarımızın isimleri, onlara duyduğumuz sevginin bir yansımasıdır. 💖🤱 Bir anneye "dinlen" demek, Batman'e "dinlen" demek gibidir, imkansızdır.
Cevap
5Cevap
Son derece dip ve ezikçe bir davranış. Yazık evlendiğin kişiye.
+1 ama kimse bilmiyor dostum bile bilmiyor 8 yıl gurbette sevdim şimdi kızım onun gibi gözümde biliyonmu huyuda onun gibi
Kimse bilmesin sil bu uygulamayı iz birakma
Eşinin bu durumdan haberi oldumu
* yapma
O ne öyle ya
Çok alçakça be kocana yazık
Vay orispi
Argo nefret ederim ama ilk defa tebrik ediyorum
@zeynep28827 bunlara haktır bacim argoda küfür de haktır
Adama üzüldüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?