Sizce sırf çocuk yapmak için evlenmek mantıklı mı?

Ben şu anda 23 yaşındayım daha yeni üniden mezun oldum şu yaşıma kadar pek yakışıklı olmayan, evi kira 31 32 yaşına gelmiş hâlâ mesleği olmayan erkekler bana talip oldu ama onlar da kaba, manipülatif. Bir de şöyle, benim annem şu an 50, 65 yaş arası yani 2080'li yıllarda 80 yaşında filan olacağım yani o zamanlar tabi Allah o günlere kadar yaşamayı nasip eder inşallah bana da, yani yalnız olabilirim. Kuzenlerim hayatta kalır ama onları da 4 ayda 1 görüyorum yani 80 yaşlarımda bir evde yalnız başıma geçirmek istemiyorum. Hem arkadaş olur bana, evde bir cıvıltı olur, kızımla veya oğlumla gezerim diyerek çocuk sahibi olmak istemek mantıklı mı sizce? Özellikle 29 30 yaşıma geldiğimde hafif tipi düzgün istiyorum çünkü çocuğumun geni de önemli, maddi durumu iyi olan birisi istiyorum ki çocuğum sıkıntı çekmesin maddi olarak büyüdüğünde. Pilot veya bazen babadan zengin erkekler bana yazıyor en azından böyle birisiyle evlenmek mantıklı mı mesela şöyle, özellikle çocuğum olduğu ilk 4 5 yaş araları ağlamaları çok oluyor o yaştaki çocukların, huysuz olurum o sıralar boşanmayı düşünmem yani tabi ki bana ilgili ise boşanmayı asla düşünmem hiçbir zaman ama ama hadi oldu tartışma, ilgisizlik oldu, ileride çocuk en azından 7 8 yaşlarına gelince boşanıp ortak velayet yapmak aşırı mantıklı değil mi? Hem ortak velayet yapmak daha mantıklı, hem ben de çocuğumla gezerim eğlenirim, zaten eski eşim yani babası ile de görüşeceğiz çocuğumuz için hem ben de 80 belki Allah gösterir inşallah bana o günleri, 90 yaşımda çocuğumla mutlu günler görürüm
Sizce sırf çocuk yapmak için evlenmek mantıklı mı?