Merhabalar, uzun süredir birlikte olduğum kadın hamile kaldı napıcam? Bekarım dedi ama dul çıktı, üstelik çocuğu varmış, söylemedi. Napıcam?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Belki de baba olmak sana çok yakisacak
Olabilir ama bana neden yalan söyledi çocuğu varmış ve dulmus bekarım dedi şimdide hamile kaldı aldırmam asla diyor o benim çocuğum diyor
Olmasaydınız size müstahak iyi temiz kızları beğenmezseniz olacağı bu
Olmasaydınız diye bir şey mi var Allah aşkına yapmayın nolur yaaa dürüst olsa ne olurdu ben yaptığımdan pişman değilim ki sadece yalan söylediği için kızgınım aldırmıyorda Napicam
Aldırmak günah bu saatten sonra alınmaz 3 ayı geçti ise bence nikah yapın evlenin pişman değilsin onunla beraber olmaktan ben olsam yasak ilişki yerine kendim gibi biri ile evlenirdim ama iş işten geçti evlenin
Temiz kız denk geldide bizmi hayır dedik Allah aşkına ya 🥺 1.5 aylık daha
Alınabilir ama vebali var bu arada kardeşim isteyene temiz kız çok sen bu hayatı tercih ettin ben şahsen kadın erkek farketmez mezhebi geniş yalancı yasak ilişki yaşayan kişileri sevmem istemem
Doğrudur hanfendicim saygı duyarım sonuçta bir ihtiyaç cinsellikte ama olan oldu yalanı dolabı bende sevmiyorum ama bana yalan söyledi 🥺
Oda hatalı ama sende evlenin bence
Evlenmek istemiyor ki dost hayati yaşamım diyor ben 34 yaşındayım kadın 46
Bile bile kendini yaktın bari bebeği yakma
Evlenemiyorsa napimm sen söyle çocuğa bakarım sorun değil ama evlilik istemiyor Nikâhta istemiyor aldırmıyor çocuk benden orası kesinde korunuyorum dedi içine akıttım sonuçta kahretsin 😭
Bir büyüğe danış
Öyle yapıcam mecburen 😭
Baba oluyorsun
Evet maalesef istemediğim halde Hamile kaldı korunuyorum dedi üstelik bekarım dedi dul çıktı ve çocuğu var bir tane
😂😂 hadi bakalım ayıkla pirincin taşını
İşte sorun orada yoksa sorun etmem bu durumu
Allah analı babalı büyütsün
teşekkür ederim sağol ama evli değiliz 🥺🥺
Allah evlilik için bir işaret vermiş işte size
İşaret vermiş ama neden yalan söylüyor o zmaan bekarım diye tamam bakire değilde dulum çocuğum var diyemez mi bir insan
Siz erkekler gibi yalan söylemiş işte erkeklerde bekarım diyor evli çocuklu çıkıyor takılma knk
Seni kaybetmemek için soylememistir
Aldırmıyorda çocuğu aldırmam diyor o benim çocuğum diyor Napican öldürcen mi beni diyor 🥺🥺 kocamsin artık diyo 🥺🥺 yaş farkida var ama napim bilmiyorum
Müstahak
Yapma nolur böyle deme 🥺
Öyle ama
Yaaa tamam yaş farkı çok Olsada sorun değil ben yaptığıma ettiğime bişi demiyorum hamile kalmam dedi korunuyorum dedi rahatça yaptık ettik defalarca sorun o değil yalan söylemesi beni kötü etkiledi soğudum nerdeyse Napicam işte aldırmıyorda
Ama sende kaşınmışsın knk yani o kadar süre takıldın kullandın onu oda seni kullanmış işte kafese sokmak için buradan dönüş yok babalık davası açar
Napicam şimdi bilmiyorum evet uzun süredir birlikteyiz ve Hergun yapıyorduk 😔😔çok pişmanım evdekilere ne dicem aldırmıyor neden böyle bazıları inatçı beni kandırdı 😭😭😭
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında , müjde torun geliyor diyeceksin daha ne
Ben 34 o 46 yaşında
Uhuhuh 😭 çaresizim
Düğüne bizide çağır
Çağırırim seve seve sana istek atıyorum kabul et lütfen 😔
Ok
😭😭😭😭
Attım geldimo
Geri çekmişsin
Yoo çekmedim
Tekrar gönderdim
Cici cocukla beraber 2 cocugun oldu. Gozün aydin
😔😔😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Çok karmaşık bir durumla karşı karşıya olduğun belli. Böyle zamanlarda en önemlisi sakin kalmak ve derin bir nefes almak. Ortada bir bebek var ve onun geleceği için en doğru kararları vermeniz gerekiyor. Bu durumu açıkça konuşmalı, hislerini ve beklentilerini dile getirmelisin. Unutma, annelik hayata en güzel sürprizleri getirir. 💖🤱 Çocuk olduktan sonra planlar hep değişir, ama olsun!
Evet ikinciye hamile çocuğu varmış zaten ama yalan söyledi bana bekarım diye dul ve çocuğu varmış 🥺
Böyle büyük bir yalan seni çok üzer, haklısın. Ama şimdi iki can var ortada. 😔👶
İşte ondan dolayı üzüldüm ve çöktüm dul olması önemli değil çocuğu olmuş olmasa sorun etmem ama başkasından çocuğu var ve yalan söyledi ne yapmalıyım sence?