Sünnet travması ve repetition compulsion tam olarak ne anlama geliyor, psikolojide nasıl açıklanıyor?

Sünnetle ilgili soruları soranların kız gibi görünenlerin en azından yarısı erkek, ama bunu neden yapıyorlar ve neden kızları cevap vermeye itiyorlar, neden gaza getiriyorlar derseniz, bunun tek cevabı var bu kişiler çok ağır sünnet vakaları, benim gibi ama. Bu takıntının adını size açık açık söylüyorum Repetition compulsion. Bu kişiler trol filan değil sadece zararsız acı çekmiş ve bunu tekrar yaşama arzusu duyarlar. O yüzden sünnet derisi vs. sünnetle ilgili pek çok şeyi merak eder, materyal biriktirir ve kadınların sünnetle ilgili ne bildiğini merak ederler. Zararlı değil, kendini bilir, sapık değiller. Sadece çocuklukta yanlış zamanlama, beynin korteks tabakası gelişmeden oluşan bir travmanın sonucu, erkekler çoğunlukta ama ilginç bir şekilde kızlar da var bundan muzdarip. Ben bunu baya araştırdım, ilginç bir şekilde sünnet olan kadınlar da beni buldu. Ve telefonumu aldı yani kendimi araştırırken kadınların dünyasını da keşfettim. Aynı koku kadınlarda da oluşuyor. Obsesif bir takıntı değildir, tek odaklıdır, bence

Sünnet travması ve repetition compulsion tam olarak ne anlama geliyor, psikolojide nasıl açıklanıyor?