Abimin arkadaşından hamile olma ihtimalim var?

Arkadaşlar bir abim var 23 yaşında. Ben 19 yaşındayım, abimin arkadaşından hoşlanıyorum yaklaşık 1.5 senedir ve son 2 aydır bir ilişkimiz var, abim bilmiyor. Normalde düzenli regl olan, hatta fazla bile uzun süren birisiyim ama yaklaşık 3 hafta gecikti. Normalde reglim iki haftaya yakın sürdüğünden oh ne güzel diye düşündük, takılmaya devam ediyoruz. Dün yakın bir arkadaşımla konuşurken birden şakasına hamile olmayasın dedi. O zamana kadar yemin ederim aklımın ucundan geçmemişti. Evlenecek yaşta değilim zaten düğün kınası nişanı falan, çocuk evliliğin ilk ayında doğar. Ki sırf hamileyim diye 2 aylık sevgilimle evlenmek istemiyorum, evet belki birkaç senedir hoşlanıyorum ama sonuçta birbirimizi pek tanımıyoruz. Abimin sevgilisi var, bu konularda kafası açık birisidir, bir sorunun olunca gel söyle sakın çekinme der hep. Haftaya hastaneye gideceğim ama abime söylemem mümkün değil, çok kafaya taktım. Arkadaşıyla arası bozulur, hem sevgili olduğumuzu söylemedik hem de hamile kaldım diye. Geceden beri ayaktayım, hamile olduğumu nasıl anlarım nasıl kurtulurum doktorsuz lütfen akıl verin bana
Abimin arkadaşından hamile olma ihtimalim var?