Eşimin ailesi çok tuhaflar mesela her zaman görüşelim desen her zaman görüşecekler annesi desen bana sürekli hizmet etsinler evimi temizlesinler yemeğimi yapsınlar ben gezeyim modunda ve dilinin kemiği yok, aklına ne geldiyse karşısındaki insana onu söyle.
Ben onu iyi niyet ile komşuları gelecekmiş ben de gideyim de yardım edeyim dedim gittim komşuları geldi ben bebek ikizlerimi düşürdüm o kadar insanın içinde beni suçladı işte gezdi de ondan düştü dedim oradaki tüm insanlarla ben şok içinde baktık benim ağzıma kilit vurulmuştu sanki oradaki insanlar da nasip dedi Allah almak istemiş almış almak istemese damdan atlasa bile bir şey olmaz dediler hepsi bozuldu kızardı çok ağladım Allah'a havale etti. Eşim hiç bir şey demedi işte annem eski kafalı bunlar böyle dedi geçiştirdi.
Sonra tekrar bir daha konuldu onu yanımda istemiyordum ama mecbur kaldım kendi annem gelmedi sonra tekrar tedavi olup konuldu bu sefer canım ben de sence sonuç ne çıkacak diye sorduğumda sen lavaboya erken gittin eğer negatif olursa ondan olmamıştır dedi suçlu gene ben oldum.
Peki kocam ne yaptı hiçbir şey ailesine karşı hiç sesi çıkmıyor benim ailem yapsa şunu yeri göğü inletir bu adamın değişmesi lazım hem de hemen.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer