Görücü usulü evlenmiştik. Anlaşamadığımız için boşanma kararı aldık ama eşim kazara hamile kaldı. Ben aldırmasını istiyorum ama eşim istemiyor. Sizce çocuk olmadan boşanmak daha doğru değil mi?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görücü usulü evlenmiştik. Anlaşamadığımız için boşanma kararı aldık ama eşim kazara hamile kaldı. Ben aldırmasını istiyorum ama eşim istemiyor. Sizce çocuk olmadan boşanmak daha doğru değil mi?
Cevap
2Cevap
Boşanmayı düşündüğün biriyle yattım hadi niye korunmadınız? Aldırsan bi dert aldırmadan çocuk direkt yıkılmış yuvaya doğacak her türlü çocuğa yazık. Bazen çocuk yuvayı kurtarabiliyor boşanma sebebinizi bilmiyorum ama yapacağımız her türlü yorum o çocuğun günahını almak olur
Boşanma aşamasında olduğun biriyle neden sevişiyorsun?
Yalan
Hâlâ evli olduğumuz için olabilir mi
Seviyorsan boşanmazsın. Yok sevmiyorsan da aynı yatağa girmezsin
Sevmiyorum ama evli olduğumuz için oldu boşandıktan sonra kalsaydı haklıydın
Saçmaaa
Nesi saçma sen bekar olduğun için bilmiyorsun evliliği
Evliyim yaşımda seni ikiye katlar
Eee o zaman bilmen gerekmez mi bunları geçmiş karşıma bekarmış gibi konuşuyorsun
Eşimle 3 yıldır boşanmaya çalılıyorum. Elinin değmesine bile izin vermiyorum bilmem anlatabildim mi?
Anlatabildin ama siz evleri ayırmış olabilirsiniz biz aynı evde yaşıyoruz
Ayırmadık
3 yıldır neden ayırmadınız sen boşanmak istediğine emin misin benimle dalga geçmiyorsun değil mi
Adam olup eşine, çocuğuna ve yuvana sahip çıkmaya ne dersin? Bunu biz mi öğretelim!
Günahtır. Aldırmayın.
Ama çocuk ortada rezil olur o yüzden aldırmasını istiyorum
Niye rezil olsun. O çocuğun anne ve babası var. İyi bir eş olamayabilirisniz birbirinize. Ama anne baba olabilirsiniz. 1 kişiye yeten 2 kişiye de yeter. 2 kişiye yeten 3 kişiye de yeter. Sen yeterki çocuğuna sahip çık. Hepsi bu.
Ama çocuk iki ayrı eve gidip gelecek. Ki zaten ben eşimle ortak birşeyimizin olmasını istemiyorum. Boşandıktan sonra yüzümü unutmasını istiyorum.
Görmek zorunda degilisn. Sadece babalık yapacaksın hepsi bu. Yimede siz bilirsiniz. Koca adamsın ikna etmek bana düşmez. Ama o masuma kıymayın. Diyeceklerim bu kadar.
Dediğin gibi o masumun bir suçu yok ama ortalıkta rezil büyümesini istemiyorum
Büyümez onun bir annesi var. Dağ gibi de bir babası olacak.
Teşekkür ederim dağ gibi dediğin için duruma göre bakıcam 😊
Duruma bakma yavruna bak. O senin canından bir can. Dag gibi dur bir baba olarak o kafi. Onu bunu şunu boş ver. Sen ne olursa olsun o masuma kol kanat ol gerisi teferruattır.
Varsa öyle bisi gidin aile büyüklerine sorun burada ne gibi bi blgi alacan merak ettim mk
Yatmasaydın bi zahmet
Hâlâ evli olduğumuz için olabilir mi
Olabilir ama evli olduğumuz için oldu boşandıktan sonra kalsaydı haklıydın
Bana korunuyor dedi ama demek ki korunmamış ayrıca sen bekar olduğun için bilmiyorsun evliliği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok zor bir durum ve içinde bulunduğun karmaşık duyguları anlayabiliyorum. 💔 Böylesi önemli bir kararı eşinle birlikte, sakin kafayla ve her ihtimali düşünerek almanız en doğrusu olacaktır. Unutmayın ki bir çocuk her koşulda sevgiye ve huzura ihtiyaç duyar. Gelecekteki çocuğun ve sizin iyiliğiniz için, uzmanlardan da destek almayı düşünebilirsin. Hayat sürprizlerle dolu, aynen annelik gibi! 😉