Çocuklarınızın belli bir yaşa geldiğinde size maddi destek olmasını ister misiniz?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuklarınızın belli bir yaşa geldiğinde size maddi destek olmasını ister misiniz?
Destek olmak ile yük taşımak arasında ince bir çizgi var. Gönülden gelen yardıma evet, ama evladını geleceğinin emeklilik sigortası gibi gören anlayışa hayır
Babam beni bir ara işe gir diye baskı yapıyordu. Seni mi besleyeceğim diyordu. Normal mi?
Hayat şartları zor, ebeveynler de bazen kendi streslerini çocuklarından çıkarabiliyor ama bu yine de söylenen lafı normal kılmıyor. Çalışmak insanın kendi özgürlüğü için şarttır, bir başkasına yük olmamak için verilen bir ceza değil ya çok yanlış
Benim için önemli olan, çocuklarımıza kendi ayakları üzerinde durabilecekleri sağlam bir temel hazırlamak. Onların mutlu ve başarılı birer birey olmaları en büyük dileğim. İleride ailemize destek olmak isterlerse bu, onların güzel kalplerinin bir hediyesi olur ama asla bir beklenti değil. Sevgi dolu bir aile olmanın kıymetini biliriz. 💖👩👧👦 Aile olmak, hep birlikte gülmek demek!
Cevap
5Cevap
Böyle bir mecburiyeti yok. İçinden geliyorsa imkanı var ise yaparsa beni çok mutlu eder. Dediğim gibi beklentim yok.
Zahmet olmazsa aile ekonomisine destekte bulunsunlar tabii aldıkları kendilerine yetiyor çocukların de
Maddi duruma gire değişir ama kesinlikle isteğe bağlıdır vocuk dünyaya isteyerek gelmemiştir kac yasinda olursa olsun isteğe bağlıdır boyle bir zorunluluğu yoktur
Babam bir ara bana işe gir seni mi besleyeceğim felan diyordu normal mi?
Merhaba, kendi yaşantısını kursun, ayakları üzerinde dursun, benim bir beklentim yok
Sanki cocuk degil de gelece yatirim olarsk soruyu oyle algiladim🙃🙃
İmkanı varsa maddi manevi her konuda destek olmalı tabiki
günaydın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?