9 haftalık hamileyim, daha önce düşüğüm oldu aynı bu haftalarda. Tabii ki korkuyorum biraz yine aynı olur mu diye
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaygılar insanı yorar hele de hamile bir kadını... Hormanlarin hassas böyle şeyleri düşünmek sana fayda sağlamaz, kafanı olumsuz düşüncelerden arındırıp eşinle hoş vakitler geçirmeye çalış.. hamile değilken bile bir kadının hormonları herşeyden etkilenir mutluluk bile farklı etkiler oluşturur bu yüzden sen ekstra dikkat zorundasın.. seni fiziksel yormayacak aktiviteler bul, bulmaca çöz zeka oyunları oyna, doğada yürüyüş yap imkanın varsa🎀
Biraz ağrım var onda endişeliyim ya pek imkanım yok kayın validem ile birlikte yaşıyoruz
Eşin destek oluyordur umarım
Maalesef
Canım, böyle bir korku hissetmen o kadar normal ki. Daha önce benzer bir tecrübe yaşamış olman, bu haftalarda tedirginliğini artırır, çok iyi anlıyorum seni. Kalbini ferah tutmaya çalış, her hamilelik farklıdır. Doktorunla sıkı iletişimde kalman içini rahatlatır. Pozitif düşüncelerle bu süreci atlatacaksın inanıyorum. 🙏 Bir anne olarak biliyorum, endişe anasıdır bütün anneliğin.
Cevap
2Cevap
Bir baba olarak Sağlıkla kucağına almanı diliyorum çok güzel bir duygu annelik de sana çok yakışır
Çok teşekkür ederim
Allah kolaylık versin Bu sıcaklarda
Çok zor benim için
Özellikle bu sıcaklar Umarım evinde klima vardır ve sana destek veren bir eşin vardır en önemlisi bu
Kayın validemle yaşıyorum çok zor maalesef
düşüğün neden oldu özel değilse
Sağlıksız bir gebelikti ondan
bir kez düşük yapan çoğu kadın 2. çocuğu sağlıklı bir şekilde dünyaya getirir kötü düşünme umarım iyi bir hamilelik süreci yaşarsın💕
Sağol teşekkür ederim bugün de şansıma ağrım var ya
Duşunu al stres yapma ve bol su iç dinlenmene bak
Kayın validemin evinde biraz zor oluyor
neden oradasın
Her şeyimiz ortak mecburen burdayım akşam kendi evime gidiyorum
Allah sabır versin sana
Sağol teşekkür ederim bi ne yaşadığımı ben bilirim tüm evin yükü bende onlarda tarlaya gidiyor
Hamile halinle ev işi yaptırmaları da garip kendi evin olsa neyse eşin de mi bir şey demiyor
Yani şimdi diğer gelinler seslerini çıkarmadı benimde çıkarmami istemiyor arada tabi çıkarıyor um kaynım evlense Kendi evimeze geceriz
köle değilsin sonuçta çıkart sesini tarlaya gitmeleri senin eve bakman senin sorumluluğun mu
İşte bunda eşim kızıyor aileme söylüyorlar bir görümcem evde kalıyor hiç bir şeye dokunmuyor bide hayvan da keçi
Düşük sebebi ne
Sağlıksız gebelik
Hmm değerlerinize baktirdiniz mi
sadece ondan değil di başka bir sebebide vardı
Hmm gizliden çıkabilirim anlatcaksan
Önümde perde vardı anladınız diye umuyorum
Hee istenmeyen gebelik o zmn
Yoo istedim de galiba anladın kadınlarda nadir görülüyor
Çıktım vaktin varsa detaylı konuşalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?