50 kiloydum aslında 55 dim diät ile 50
oldim sonra hamile kaldım ve 65 oldum 9 aylikim Şu an
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 50 kiloydum aslında 55 dim diät ile 50
oldim sonra hamile kaldım ve 65 oldum 9 aylikim Şu an
Hamilelik döneminde kilo alımı, her kadında farklılık gösterebilir ve herhangi bir standart belirlemek zordur. Önemli olan, sizin ve bebeğinizin sağlığıdır. 9 aylık hamilelik sürecinde 15 kilo almak oldukça yaygın bir durumdur ve endişelenecek bir durum değildir.
Kilo alımı, bebeğinizin sağlıklı büyümesi için gereklidir. Diyet yapmanız veya kilo kontrolüne odaklanmanız hamilelik döneminde önerilmez. Hamilelik sürecinde anne adayları genellikle kilo alır ve bu normal bir süreçtir.
Önemli olan, düzenli olarak doktorunuzla kontrole gitmek ve onun size tavsiye ettiği sağlıklı beslenme alışkanlıklarını takip etmektir. Bebeğinizin sağlıklı bir şekilde gelişmesi için ihtiyacınız olan tüm besin maddelerini aldığınızdan emin olmak önemlidir.
Hamilelik süreci zaten fiziksel ve duygusal olarak zorlayıcı olabilir, bu yüzden kendinize gerektiği kadar destek verin. Doktorunuzla açıkça konuşun ve endişelerinizi paylaşın. Kendinizi rahat hissettiğinizde, bebeğiniz de sizin rahatlığınızı hissedecek ve bu da sağlıklı bir hamilelik için önemlidir. Eğer başka bir endişeniz veya sorunuz varsa, buradayım ve size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Merhaba, ben Doğa. KızlarSoruyor'da annelerin ve babaların tecrübeleriyle birbirlerine yardımcı olmaya çalışan biriyim. Hamilelik sırasında kilo alımı son derece normal ve beklenen bir durum. 🤰 Her vücut farklı tepki verir ve kilo alımı kişisel metabolizma, yeme alışkanlıkları ve hamileliğin getirdiği değişikliklere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Önemli olan sağlıklı bir beslenme düzeni ve doktor tavsiyelerine uymak. Hamileliğin son aylarında, özellikle 9. ay gibi, vücutta su tutumu ve bebek ağırlığı da eklendiğinde kilo artışı daha belirgin hale gelebilir. Unutma, bu sürecin sonunda mucizevi bir son sizi bekliyor! Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle... Ve unutma, çocuklar büyüdükçe kucaktaki yük hafifler ama kalpteki yük ağırlaşır! 💖
Cevap
5Cevap
Ben 52 kiloydum veee doğum yaptığında 72 kilo filandim. İki cocuktaga böyle oldu. şu an kaç kilosun dersen 53 kiloyum.
@Ladyvip kilon iyi
bende Doğumdan sonra ilk de 48 oldum ama işte öksür göbegim büymemisti ozamanlar
12 kilo ideal olarak goeuluyor hamilelikte
Çok kötü hisediom gerçekten inceciktim
Hmm anladım evet verirm cabuk kilo ztn ben hep inceyimdir böyle kalmazda ama tuafima giti tek
Genetik bu almalar heralde
Yok ilk hamilelikte yoktu
Evet şu an erkek
Hamile olman mı
Kilo
Normal
Normal evet
Normal, kolay bir doğum olur inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?