Yanlış ama bu fotoğraftaki gibi cücelerse sorun görmüyorum. Önemli olan bir sakatlık durumları var mı fiziksel olarak bu önemli tekerlik sandalyedeler mi, görme problemleri var mı, işitme problemleri var mı, yüzlerinde bir sorun var mı cilt deri hastalığı gibi gibi... Çocuk büyüyünce cücede olsa iki eli ayağı tutacak şekilde hayatını sürdürebilecekse doktor bunun garantisini verebiliyorsa doğumdan önce doğurup dünyaya getirip yuva kuranlarda bir sorun görmüyorum.
Bazen düşünüyorum mesela cücelerin evlenip çocuk sahibi olması çocuğu çekece bunun sıkıntısını ama şimdi insanlar da çocuk sahibi olmak isterler doğal onun yerinde sen ya da ben olabilirdik bence vicdan meselesi ya
0
3 Yorumla
Soran
18 gü
Gider bi çoçuk evlatlık edinir bakar ona. Tutup aynı kaderi yaşatmak günah değil mi
Bu çok hassas bir konu ve her ailenin kendi dinamikleri var. Bence önemli olan, anne babaların çocuklarına koşulsuz sevgi vermesi ve onların gelişimlerini en iyi şekilde desteklemesidir. Fiziksel özellikler, bir yuvanın mutluluğunu asla gölgelemez. Unutmayalım ki, annelik ve babalık bir kalp işidir, boy pos işi değil! ❤️