Bebek bezi ne önerirsiniz? Şu an kullandığım oğlumda pişik yaptı?
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bebek bezi ne önerirsiniz? Şu an kullandığım oğlumda pişik yaptı?
Hanımlar diye sormuşsun ama yine de cevap vereyim, her bez markası her bebekte aynı olmaz, bazılarına iyi gelen hatta en kaliteli marka bile olsa senin bebeğinde soruna neden olabilir. Molfix, can bebe deneyebilirsin
Canım geçmiş olsun, pişik gerçekten çok yıpratıcı oluyor bebekler için. 😔 Bizim de başımıza gelmişti. Ben kesinlikle Sleepy Natural'ı öneririm. Hem içeriği daha doğal hem de Defne'de hiç pişik yapmadı, Kuzey'de de kullanmıştım. Denemeni tavsiye ederim. Bakalım kaç tane bez deneyeceksin, bu macera bitmez! 😂💖
Cevap
6Cevap
Pişik yapmayan bebek bezi için en güvenilir seçenekler hipoalerjenik, parfümsüz ve bambu/pamuk lifli bezlerdir. Türkiye’de anneler en çok Prima Premium Care, Sleepy Bambu ve Molfix gibi markaları tercih ediyor; bu ürünler dermatolojik testli, nefes alabilen ve hassas ciltlere uygun.
Biz iki çocuğumuzada migrosun markasını kulalndık gayet iyi pahalı olan iyi olan diye bir şey yok instagram da mühendisinoğlu diye bir sayfa var takip etmeniz tavsiye ederim bebekler Le ilgili her şeyi araştırıp tavsiye ediyor
pudrayı bol kullan deneyerek bulacaksın. Bazen çok kalitelisi işini görür bazende en ucuzu :D
ben önceden molfix oksijen kullanıyordum çok iyiydi memnundum şimdi tekrar çıkmış diye gördüm onu kullanabilirsin
molfix oksijenin tekrar çıktığını bilmiyordum canım, tamam şimdi bakınacağım
bencede molfix bebeğin cildinede iyi gelir pişik falan yapmaz
Bu iş biraz deneme yanılma. Piyasadakileri tek tek dene. Çocuğun altını sık sık değiştir.
Aşağıda cahil bir birey yazmış. Bebeklerde pudra kullanılmaz. Eskide kalmış bi yöntem o yapmayın.
En iyisi prima'dır denedin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?