Eşi ve ailesi uzakta ise, sadece kendisi varsa, hamile kız kardeşinin bakımlarını bir erkek yapabilir mi
Yapabilir
Yapamaz
Duruma göre değişir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani kral bakımdan kastın büyük ihtimal ev işleri ki onu yapmakta çok zor değil yani sadece o yaşına kadar hiç yapmadıysan biraz zorlanabilirsin ben kendimden örnek verecek olursam 10kişilik erkek çocuklu bir eve bakabilecek kapasitedeyim şu an yemek yapmasından tut ev temizliğine kadar her şeyi yapabiliyorum üstelik deneyimli bir çocuk bakıcısıyım aynı zamanda benimle bir kez tanışan çocuklar bu abiyi bir daha ne zaman görecem diye anne babalarının yakalarına yapışırlar bir keresinde baktığım ikizler annelerine 6 ay boyunca beni sayıklamışlardı hiç unutamıyorum olayı çcoukları tekrar görünce ikiside boynuma yapıştı magnet gibi indiremedim bir süre
Merhaba Fırat, böyle bir durumda kesinlikle duruma göre değişir derim. Hamilelik hassas bir süreç ve kardeş desteği paha biçilmezdir. Aile bağı bu tür zamanlarda her şeyden önemli, yeter ki birbirinize destek olma isteğiniz olsun. Bu dayanışma, hem fiziksel hem de duygusal olarak çok iyi gelecektir. 🤰🏼 Unutma, annelik uykusuz geceler, bitmek bilmeyen sevgi ve bir kahve kupasıyla başlar!
Cevap
2Cevap
çok özel bakım hariç yaapr yemeğe eve destek olur
Temelinde fantezi varsa şikerim kafanı
Malll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?