Tatile günler kala hamile olduğumu öğrendim yeni öğrendiğim gebelikle gitmeli miyim?

İptal edemeyeceğimiz bir tatilimiz var. Cumartesi günü eşimle yola çıkacaktık. Reglim gecikince aslında çok umutlanmadan, sadece riske atmamak için bir hamilelik testi yaptım. Sonuç çift çizgi çıktı.

2 senelik evliyim. Bu süreçte tabii ki defalarca test yaptım ama hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm. Daha önce bırakın belirgin çizgiyi, silik çizgi bile çıkmamıştı. Bu yüzden inanamadım. Eşime bile söyleyemedim. Akşam ablamla paylaştım, tekrar test aldık. Onunla yaptığım test de yine çift çizgi çıktı.

Yarın eşime söyleyeceğim, ardından da doktora gideceğim. Ama aklımı en çok kurcalayan konu tatil. Her şeyimizi aldık, taksitlerini ödediğimiz bir otel tatili. İptal etme şansımız yok gibi. Eşim de bu tatile gitmeyi çok istiyordu. Keşke bunu tatilden sonra öğrenseydim diye düşünmeden edemiyorum.

Bir yandan da hâlâ hamile olduğuma inanamıyorum. Sürekli “Ya HCG yükselmezse?”, “Ya testler negatife dönerse?”, “Ya adet kanaması başlarsa?” diye korkuyorum. Sevincimi bile tam yaşayamadım.

Benzer durumu yaşayan oldu mu? Tatile gittiniz mi? Doktorunuz ne önerdi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Tatile günler kala hamile olduğumu öğrendim yeni öğrendiğim gebelikle gitmeli miyim?