4 yaşında bir kızım var, eşimin dudağını öpüyor, soyunurken izliyor, son zamanlarda bunu fark ettim, bu davranışları normal mi
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 4 yaşında bir kızım var, eşimin dudağını öpüyor, soyunurken izliyor, son zamanlarda bunu fark ettim, bu davranışları normal mi
Çocuğun önünde soyunmayın. Babası bile olsa kız ya da erkek çocuğa mahremiyet eğitimi 3 yaşından itibaren verilmeli. Babayı sadece annenin dudaktan öpebileceğini de söyleyerek ve engelleyerek öğrenmelisiniz. İleride sosyal yaşama geçmeye başladığı zaman bunlar hayatının önemi olacak. Mahremiyet önemli..
Merhaba, çocuk çevresinde olanları ve izlediği ekranda gördüklerini kopyalar ve uygular, babasını dudağından öpmesinin nedeni budur, soyunurken izlemesi de tamamen farklı bir vücut yapısı dikkatini çektiği içindir. Bunu sen soyunurken de yapabilir.
Merhaba! Bu yaşlarda çocukların merakları çok yoğun oluyor ve dünyayı keşfetmeleri çok doğal bir süreç. Sevecenlikle ve anlayışla ona özel alanların, mahremiyetin ne olduğunu anlatabilir, uygun öpücüklerin yanaklar olduğunu öğretebilirsin. Sınırları nazikçe belirlemek önemli. Merak etme, bu dönemler geçer, büyüdükçe her şey yerine oturur. Çocuk büyütmek, kendi çocuğunun doktora tezi gibi. 🥰
Cevap
12Cevap
Anormal fakat çocukla konuşarak düzeltme. Psikologa vs götür çocuklarla ilgili. Ya da mesela eşin soyunacakken uzaklaştır. Yani unuttur bu davranislarini
Yaşı küçük bilmez ama yön ver
Bence değil. Çocuğun önünde öpmeyin birbirinizi.
Çocuğun önünde niye soyunuyor awk
Yanında soyunmayin dudaktan öpmeyin
çocukların merakı, ama anlatman lazım
Hayır tanı
Kızın mi yapıyor
Eşini uyar
Yapmasın
Dikkat etsin
Kesin sana özeniyor
Normal degil tabi
Yanında soyunmasınn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?