10 aydır hamile kalamıyorum, eşimin de benim de testlerimde sorun yok. Doğru zamanı mı bekliyor, ne oluyor, neden olmuyor?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 10 aydır hamile kalamıyorum, eşimin de benim de testlerimde sorun yok. Doğru zamanı mı bekliyor, ne oluyor, neden olmuyor?
Alkolik, bağımlı kadınlar sence neden tek seferde hamile kalıyor?
Çünkü beyinleri meyve suyu olduğu için stres içinde değil. Kadın stres içindeyse hamile kalma şansı oldukça düşüyor.
İkinizde sorun yoksa akışına bırak, İnşallah gönlünce olur...
Yani rutin hayatlarımızda kimde stres yok ki, inşallah teşekkür ederim 🫶🏻🌸
Ama bebişi istiyorsun ve ister istemez stres yapıyorsun:3
He yanlış okumuşum krkfmfkd
Doğru da aslında bu ay çok stres yaptım hatta emindim kesin hamileyim diye düşünüyordum 😂😂
Canım benim, bu bekleyişin ne kadar yorucu olduğunu çok iyi anlıyorum. İnsan umutlanıp sonra tekrar üzülünce çok yıpranıyor. Benim de ikinci bebekte hemen olmamıştı, sanki zamanı değilmiş gibi gelmişti. Bazen evrenin kendi planı oluyor sanırım, sadece rahatlamaya ve sabırlı olmaya çalış. Eminim en doğru zamanda size de o güzel haber gelir. 💖🤰👶 Anneler her şeyi halleder, yeter ki kahvesi olsun!
Cevap
31Cevap
Stres yaparsan olmaz beklemediğin bir anda gelicek emin ol 🙃
olur bekle
İlla çocuk olsun niyeti ile birlikte olma düşüncesinden çıkın, akışına bırakın. Sadece o ana odaklanın.
Son 1 aydır felan aslında üstüne çok düştüm öncekilerde böyle değildim artık birazda çevre baskısı olunca
Merak etme her şey şans, kısmet. Olacaktır zamanı gelince. Vazgeçtiğiniz gün hamile kalacaksın;)
Umarım teşekkür ederim 🥹🫶🏻
Ricalar😌✌
canını sıkma moralini bozma..
Uygun zamani elbet gelecektir 🙏🙏🤍💕
Böyle stres yaptıkça olmaz kanka. Akışına bırak
Stres yapmayın rahat olun öyle çocuk odaklı hiç bir şey yapmayın
Çocuk olsun diye seviştiğiniz için hamile kalamıyosun
Eşinle evliliğin hayatın tadını çıkar seksi zevk almak için yap bak akışa bırak her ay elinde test çubuğu bekleme
her şey normal ama hamilelik yok diyorsun rahime giden yollar kapalı olabilir
Sağlık probleminiz yoksa günaşırı ilişkiyle devam edin illa ki olacaktır
Hiç bardak çektirdin mi beline? Yani bizimde 2 yıl olmamıştı bardak çektirdik ve o ay olmuştu deneyin bence
kocan daha çok çalışsın. tek tek değil. bi seferde 2 üç, dört
millet yazmış , sizde uyguluyosunuz sanırım ama, pozisyon olayı yalan. bi faydası, katkısı yok. araştır. görürsün
Faydası var diyende var yok diyende işi şansa bırakmıyoruz diyelim
Bilimsel olarak cinsel pozisyonun hamile kalma şansını artırdığı kanıtlanmamıştır. Pozisyondan ziyade doğru zamanlama ve sperm-yumurta sağlığı önemlidir. Misyoner veya köpek stili gibi pozisyonlar spermlerin rahim ağzına yakın boşalmasını sağlayabilir.
kanıtlanmış bişi yok. olsa heryerde yazarlardı.
Takip ediyoruz zamanı spermde bir sıkıntı yok aksine olması gerekenden bile fazla var diyebiliriz. Her ay yumurtam da oluşuyor ama belki strestir diye düşünüyorum
belki geridedir senin rahmin. stresle alakası olamaz. dölün fazla olması az olması etkili değil. niletekli ve kaliteli olması önemli
Akısına bırak dıyenlerı dınleme. Sende ya da kocanda eksıklok var. Buyuk ıhtımalle kocanda. Gıdın tedavı olsın. Yetmıyordur meni .. kafana takmasanda taksanda hamıle kalırsın. Kocan eksık yetersızz
Çok istemeyle olmuyor maalesef, relax takılın korunmayin olur elbette
Son 1 aydır felan bir tık üstüne düştüm
Ne gibi
İyi bi doktora gittiniz mi ve pozisyon u da önemliymiş diye duydum
Doktora eşimde bende gittik sperm değerleri çok çok iyi. Bende gittim herhangi bir sorun yoktu. Pozisyonu da değerlendiriyoruz ama vakti değil sanırım
26-28 yaşlarda da bir sorun yok
Başka bişey olmasın ya da tam ulaşmıyor olabilir
Sperm testinde sayısına hareket hızına vs bakılıyor ki sorun yok. Ben dahiliye dahil bütün testlerimi yaptırdım B12 eksikti sadece ona başladık
Ondan olabilir dedi mi doktor yarın bir gün benle evlenirsem ileride böyle bir şey sıkıntı girerse başıma ondan soruyorum gerçi öyle bir sıkıntım yok anlamış oldum 5 6 sene önce beraber yaşadığım bir kız vardı onun ilki olmuştu hamile kalmıştı
Kendisi doktordu ondan sonra spermlere bakalım dedi senin dedi öyle bir test vermiştik sperm sayısı çok yüksek çıktı ve çok iyi durumdaydı
Yani bende yok denecek kadar azmış gebeliğe hazırlandığım içinde takviye olarak verdi
Nasıl yok denecek kadar az
Bir haftada da olduğu oluyor çalışmakla ilgi
Bir çok unsur mevcuttur doğru zaman , doğru pozisyon ama bunlar değil sadece bir çok unsur mevcut
Aynı sıkıntıyı bizde yasadık merhaba oyle yaptık ca daha cok tersine gider
Kan testi yaptırdın mı belki fosfatın düşüktür
Doğru zamanda yapamıyorsunuz demek ki
Öncesinde uygulama üzerinden 2 aydır da ovülasyon testiyle takibini yapıyorum
Yaparken gun asiri yapmanız lazım tek seferde yaptık bitti ile olmayabilir
Pik olduğu zaman her gün diğer zamanlar gün aşırı bütün bilgiye sahibiz ama yok olmayınca olmuyor herâlde
O zaman biraz zorlamayın akışa bırakın. Pikten 2 3 gun once başlayın. Uygulamalar ile senin fizyolojin farkli olabilir uygulamadan bağımsız yapın
Uygulamadan şüpheye düştüğüm için teste geçtim ama nasip demek ki
Evet cok zorlamayın zamanı gelince olacaktır
Umarım
Sorun yoksa şimdiye kadar çoktan olmalıydı
Eşimin sperm değerleri çok çok iyi bende de bir sorun yok bilmiyorum bu ay emindim nerdeyse ama nasip
Kafaya takmayın çok elbet bugün yarın olur
Çocuk yapmaya çalışman akışına bırakın
Bu ay sadece bı üstüne düştüm aslında
Hayali bile güzel 🫶🏻🥹 Teşekkür ederim sağolun
Bende çok kızım olsun istiyorum, öyle tabi nasip
Stres yaparsan olmaz abla sabırlı olun ve doğru zamanı bekleyin öyle ilişkiye girin
Pozisyonunda yanlışınız var
Olur yaa strestendir o
Vardir bir sorun olmasi lazim
Çocuk yapma mekanizmanı hacklemişler
Eşinde sorun olmadığına emin misin?
Eminim doktor yanımda söyledi
Gerekli pozisyonu yapıyormusunuz canım
Evet
Bacaklarini havaya kaldir bekle
Allah kolaylık versin
Sence hata nerde
Biz 14 sene bekledik
Umarım şu an çocuğunuz veya çocuklarınızla aileniz şenlenmiştir
Evet artık 9 yaşında
Maşallah ömrü uzun bahtı açık olsun
Darısı başına. Kaçıncı yılın evlilikte
1. yılım
Dert etme yahu. Hem önce siz birbirinizi tanıyın. İlerleyen zamanda bu adamdan keşke çocuk yapmasaydım demen için
Kısmet
Çocuk yokmu hiç
Onun zamanlari var
Doğru pozisyonda yapmıyor sun ondan bence
Farkli seyler deneyin
biraz da nasip de deneiyosnz dimi bazı şeyleri
Başka şeyler denesn
oo neden
Sürekli içine gelmesi nasıl duygu canım
Geçmiş olsun knka
Nasip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?