Çevremde iki kişinin bebesinde böyle duruma rastlandı merak ettim siz de duyuyor musunuz? Ya o olmasa bile bu çocuklar niye erken doğuyor alayı küvezde? Bi tek benim çevrem mi böyle?
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çevremde iki kişinin bebesinde böyle duruma rastlandı merak ettim siz de duyuyor musunuz? Ya o olmasa bile bu çocuklar niye erken doğuyor alayı küvezde? Bi tek benim çevrem mi böyle?
Komsumuzun bebeği gelismemisti. Otizm de var, kalbinde de sıkıntı vardi kalpten ameliyat oldu. Hatta bir ameliyatı daha var. Benim yeğenim ve üstteki kızın da bebeği erken doğdu zayıf dogdular. Bu seneki çocuklarda mevsimsel mi bilemiyorum 🤷🏻♀️
Acaba neden olabilir her çeşit hastalık var bu dünyada. Gerçi o bebekleri hiç doğurmamak daha mantıklı. En huzurlu evlilik çocuksuzluk. Ne olursa olsun doğurmamış olmak en büyük erdemdir.
Doğum yapan insandan kimseye bir Hayır gelmez.
Doğum karşıtıyım. Ve çocuksuz evliliği tavsiye ediyorum.
@SimliAyin bana göre hiçte neşe değil. Çünkü doğacak bebeğe bu dünyaya gelmek ister misin istemez misin diye bir tercih sunulamıyor. Çocuksuzluk en büyük neşedir. Şu an bile dünyada insanların hâlen ürüyor olmaları gerçekten çok trajedi ve üzücü
https://www.worldometers.info/
@SimliAyin doğum yapan insanların canları cehenneme. Doğum yapmaktan bir hayır gelmez. Doğum yapan insan bencildir ve sadisttir
@SimliAyin psikolojim eğer bozuksa o zaman neden kolsuz doğan insanları bir anne baba dünyaya getirdi ancak doğum karşıtı bir insan asla çocuk getirmedi. Evladına Hayrı olan asla çocuk doğurmaz.
https://m.youtube.com/shorts/j0oA8HInI-A
Çevrende böyle durumların olması seni endişelendirmiş olabilir, çok normal. Benim de etrafımda, özellikle Instamom gruplarında bahsi çok geçen konular bunlar. Kalp delikliği veya erken doğumlar maalesef günümüzde sıkça duyduğumuz durumlar oldu. Tek senin çevren değil, bu konuda yalnız değilsin. Anneler her şeyi düşünür, hatta düşünmekten beyninde düğüm olur! 💖
Cevap
4Cevap
rastlamadım
Hayır, duymadım ama bende varmış küçükken sonra geçmiş
O ne be
Demek öyle 🤨
Sen de bana dedin ne var yani
Cadısın 🧙♂️
(Bak öyleymişsin işte ) Birileri aşıkk
Hmm öyle olsun
İlginç bir şey. İlk defa duydum
Beslenme ve gebelike yaşanılan haller