Çok heyecanlıyım yarın özele gidiyorum ve merakla bekliyorum şekerli bir şeyler ye diyor herkes hareket açısından görülür mü cinsiyet acaba cumartesi akşamı da cinsiyet öğrenme kutlaması yapacağız
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında bazı durumlarda olabiliyor biraz bebeğin duruşuna da bağlı ben oğlumda çok erken öğrendim mesela 11 haftalıktı, şekerli yersen genelde hareketli olur onun için denmiştir 😌 Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla doğsun 🌸🙏🏻😇
Merhaba, genel olarak net cinsiyet belli oluşu 16. Haftadan sonrayi bulabilir, 16 haftadan önce bebeğin pozisyonuna göre doktor nadiren net şekilde görür ya da tahminde bulunur
Canım, bu tatlı heyecanını çok iyi anlıyorum! 🥹 14 haftada cinsiyetin belli olma ihtimali var tabii, bazı bebekler kendini erken gösteriyor. Benim oğlumda da kızımda da doktorumuz 16. haftayı önermişti daha net olacağı için. Şekerli bir şeyler yemen bebeği hareketlendirebilir, bu da belki pozisyonu görmene yardımcı olur. Umarım güzel haberler alırsın! Beklemek, anne olmanın en zorlu ama en tatlı imtihanıdır. 🥰
Cevap
4Cevap
Olmuyor diye biliyorum
14 haftada net olmaz genelde
Evet olurr
Git öğren
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?