neden kimse beni istemiyo sevmiyo, ne yetersizliğim eksikliğim var
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer neden kimse beni istemiyo sevmiyo, ne yetersizliğim eksikliğim var
Cevap
7Cevap
İllaki seven beğenen biri vardır sen istemiyorsun dur
Hayır gercek anlamda beğenen bakan bile yok seven nasıl olsun , her kızın pesinde bir sürü erkek yok
Çok mu soğuk sun
Çok degil
Muhtemelen terslemenden çekiniyor olabilirler
Ayy üzülmeyin yaa cidden daha önemli şeyler var hayatta
Biz yok demiyoruz zaten ama ben de kiz degil miyim niye tercih edilmiyoruk
Diğer kizlari bir suru kişi isterken ben kendimi böyle avutayim mi. Kimse benimle tanismak bile istemiyo nasip nasıl gelsin
Bazı şeyler yolunda gitmiyor diye neden kendinde eksiklik görüyorsun ki?
Diger kizlarI bir suru isteyen varken benim niye hiç olmuyo ama
20 yaşındayım benle iletişime geçmek isteyen yok bile tabiki yetersiz olduğum anlamına geliyor bu devirde talep görmeyen kız yok ben disinda
Ya benden kucukler bes on tane sevgil eskitiyo 18ler ciddi ilişki yapıp nişanlanıyor nesi erken, ben gidip evleneyim hemen demiyorum bu yaşımda hayatıma kimse girmemiş olmasi normal degil. Öğrenciyim evet
Bazıları 3-5 tane sevgili eskitir ama sonunda istediği gibi biriyle olamaz, bazılarının karşısına tek kişi çıkar ve onunla birlikte olur. Bu işler biraz da böyledir. Ben de senin gibi düşünüyordum bir zamanlar. Üniversitede yanıma alttan üstten ders alan biri oturmuştu ve ders notu bahanesiyle muhabbeti ilerletmiştim, biraz da tesadüf yani. O yüzden bu şekilde düşünme. Belki de ortalama üstü bir güzelliğin vardır terslemenden çekiniyorlardır
Kimse beni istemiyorken karşıma o bir kisi nasil çıkıcak kanka, tam tersi ortalama altiyim güzel olan bir kiza her türlü yürümeye çalışan olur
On kere red yedim gec bu lafları ya cevre değişince de bir şey değişmedi
belkide fazlan olduğu içindir
böyle avuntu laflar sıktı artik
Ben hic bulamiyorum ama
Konu kolay bulmak degil ki yüksek profiller belki daldan dala atmiyodur ama illa ki onları beğenen talip olan oluyordur bende sıfır
Boyun kilon kaç
158 46
Çok zayıf sıskasın
Eee
O yüzden bakmıyolar işte
Bilmem ki ne eksik.
Çevrene bağlıdır nerde yasion
İstanbul
Neresinde
Bende ist
Gizliden çıkar mısın bi
fizigin güzel mi
Ne alaka ben sevilmiyorum diyorum
Zaten ozen gösteriyorum bakimliyim ama kimse bakmiyo bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok üzücü. 😔 Emin ol ki, sende bir eksiklik yok, herkes kendi içinde pırıl pırıl bir değere sahip. Önemli olan başkalarının seni nasıl gördüğü değil, senin kendine ne kadar değer verdiğindir. Kendine şefkatle yaklaş, seni mutlu eden şeylere odaklan. Unutma, anneler bilir ki, "Anneler her zaman haklıdır, hele bir de çocukları büyüdüğünde!" 😉