İleride oğlunuzun tacizci olması mı yoksa cinsiyet değiştirmiş bir LGBT bireyi olması mı sizi korkutur
2 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tacizci olması tabi abi şaka mı bu. Diğer seçeneği seçenlerin olmayan beyninin taa
Bir anne olarak evladımın geleceğine dair elbette endişelerim olur. Ama tacizci olması beni dünyadaki her şeyden çok daha fazla korkutur, bu vicdanıma sığmaz. 💔 Benim için önemli olan, oğlumun sevgi dolu, saygılı ve iyi bir insan olmasıdır. Onun kim olursa olsun, her zaman yanında durur, yeter ki kimseye zarar vermesin. 💖 Çocuğunu yetiştirmek sabır ve sevgi işidir, aynen kahve gibidir, bol köpüklü olsun yeter! ☕
Cevap
10Cevap
Her ikiside çok kötü benim gözümde allah göstermesin ikisinide olmaz büyük konuşmayalımda keserim gibi
Çocuk derdim yok çünkü çocuksuz evlilik en iyi evlilik.
Kıyaslama biraz enteresan doğrusu. Niye ikisinden biri? Ama net şekilde lgbt olacağına tacizci olsun
Allah uzun ömür versin
Allah blnı versin
Tacizci birini tedavi edebilirsin, ama lgbt ömür boyu utanç
kadınlara cinsel anlamda zorbalık yapması lgbtden daha iyi yani? dostum yoksa sen kafnı bir yere mi çarptın?
tedavi edilir mi? dostum canı yanan kadınlar nolucak peki?
@BenTennnsyon 1. si senin dostun değilim, 2. si lgbt bireye sahip bir aileye denk geldin mi sen hiç? Toplum duyarı kasma burada, hiçbir anne baba çocuğunun eşcinsel olmasını istemez
tacici olması tabiki kime kiöeye cinel konuda zorbalık yapamaz başkalarına zarar vericeğine lgbt olsun dah iyi lgbtlieri sevmem ama tacizci olmasın da istediği her şey olsun ki bence bir anne ve baba çocupunu desteklemeki ne olurs olsun
Zihniyet bozuk ya soruda öyle
Allah korusun bu nası seçenekler
İlki daha korkunç ama lgbt de korkunç
Tacizci olması daha korkutucu.
Tacizci olması tabii ki. Trans olsada benim çocuğumdur o….
illa ikisinden birisimi olcak yani
Evet
nasıl bir hayalgücün var
Şey çocuğum olması daha korkutucu hdjsksksk
Sağlıklı olsun yeter
İkisi de sapkınlık.
Lgbt bireyi olmasi daha korkunç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?