Benim yanlış doğrusu ekim ama ben düzeltmek istiyorum doğduğum yerde farklı hem
4 gü
Cevap
11Cevap
Köylü müyüz biz, İstanbul’un göbeğinde doğduk niye farklı olsun Rukiye
Eskiden 90'larda doğunca farklı yazdırıyorlarmış gerçekte Ekim ama kimlikte yanlış benim
Mahkemeye veriyorsun galiba öyle biliyorum eskiden öyleyMahkemeye veriyorsun galiba öyle biliyorum eskiden öyleydi
Doğum yerimi bile düzeltmek istiyorum İnşallah düzelebilir
Kanıtın varsa düzeltirler. Çorum'da mı doğdun niye öyle 😁
Çorum Ne alaka hayır Bursa'nın bir ilçesi yazıyor
Hiç sevmediğim bir yer
Şahitlik ederlerse düzeltilebilir kanat bulursan:)
Kötü bir şey yaptıklarında arkadaşlarına senin yaptığını Çorum mu yapmaz derler ya 😀
Anlaşılıyor ama ben düzelsin isterim sizin doğru mu
Benim doğum saatine kadar doğru İstanbul'da olduğu için:)
Keşke İstanbul'da da olsaydım Bursa'da doğacağıma 🙂↔️
Muhtemelen orada kötü şeyler yaşadım ondan öyle diyorsun Ben Bursa'da da yaşadım 2 yıl güzel bir şehir Ben sevdim yani
Hayır gerçekten ondan dolayı değil Bursa'nın bir köyü yazıyor yani sevmediğim bir yer
Güzel şehir Bursa'ya laf yok
Muhtemelen bir şeyler yaşadın orada ne oldu merak ettim.
Niye evlenmiyorsunuz diyorlar Siz buralı mısınız diyorlar köylü müsünüz diyorlar köyden birini ayarlayalım diyorlar hoş bir şey değil bu
Bildiğin taciz boyutuna getirmişler olayı eski kafa her yerde var bunlar tek Bursa'ya özel değil
Bursa'nın Keles ilçesinde oluyor
Ama her şehrin köyünde olan bir şey sanırım taciz boyutuna getirmişler Evet
Yapabiliyorsan yap değiştir ama bunlara da takıp da kendini böyle üzme ufak tefek şeylerle hayattan tat alamazsın takıntılı olmak iyidir
İyi değil
Yani kimliğe takılma diyorsun öyle mi bana da hak veriyorsunuzdur inşallah
Muhtemel her baktığımda sana kötü anılar hatırlatıyor onun için değiştirmek istiyorsun haklısın
Bana hak verdiğine göre terazi burcusun 😚😘
Ooohh iyi geldi öpücük 😘😀
Ben senin için terazi burcu da olurum ahaha balık burcuyum
Allah iyiliğini versin ♎ ol bari
Neredeyse beddua ediyordum balıkla da kötü anıların mı var 😀
Beddua kime edeceksin onu anlamadım kötü anılarım yok
Beddua ediyordun: ()
Demek istemişim vardı da Allah iyiliğini versin dedin ya. Çok amin çok amin:)
Sen anlaşılmak istediğinde bana gel Ben seni anlarım sıkıntı yok
Eylül evet
Benimki Ekim
Evet doğru
Benimki değil ya Ne tesadüf terazi burcu musun
Evet doğru
Burcunuz terazi mi bu arada
Sanatçı ruhlu birine benzettim sizi o yüzden 🥰
Kimlikte benim yanlış da o yüzden 97'li misiniz
Herkes farklı bir ruhlu
Hayır Doğru Değil
Kimlikte 13 Şubat gerçekte 6 Ekim yazıyor kova burcunu hiç sevmiyo et um değilsindir herhalde
Ben de çok istiyordum ya
Doğum yerimin değişmesini doğum ayının da
Terazi gözükmen çok güzel
Terazi burcu çok sanatçı ruhlu olur sesleri güzel olur benim çok beğenirler sesimi sizinki de güzeldir
Her burcun olumlu ve olumsuz özellikleri vardır
Doğru
Dogru
Doğru
Değil
Terazi burcu musun
Hayır
Hangi burçsunuz
Burçlarla ilgilenmiyorum da sana şunu sormak istiyorum çok kişiye sordum sana da sormak istiyorum düşüncelerini öğrenmek istiyorum
Tecavüz suçuna hadım cezası gelmeli mi sizce ülkemizde? ↗
Evet gelmeli tabii ki hafif cezalar geleceğini
Çok kişiye sordum genelde çok sorarım böyle şeyler. Sen de olsan elinde yetki olsa tecavüzcüleri acımadan canlı canlı hissettirerek hadım eder miydin zevkle yapar mıydın (tecavüzcü olduğu kesinse eminsen)
Çözüm olsa yapardım niye sordunuz merak ettim
Yani acımasız bir insan mısın yoksa o an mı acımasız olurdun
Özümde acımasız degilim ama o zaman acımam
Anladım o zaman yaptığın kişi öyle biri olduğu için yapardın değil mi. Ve şunu da sorayım. Eğer hapse gireceğini bilsen bile yinede tecavüzcüye pedofililere falan zevkle yapar mıydın ( canlı canlı keserek hadım etme) hapis cezası yetmez buna diye
Yanlış
Doğru
hayır yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, bu durum maalesef çok sık yaşanıyor. Nüfus müdürlüğüne giderek düzeltme talebinde bulunabilirsin. Doğduğun yer farklı olsa da asıl önemli olan resmi kayıtların. Onlar seni doğru bilgilendirirler, için rahat olsun. Gerekli evrakları yanına almayı unutma. Kolay gelsin! 💖 Unutma, annelik sabır gerektirir, evrak işleri de!
Çok teşekkür ederim ama çocuğum yok benim kendi doğduğum ayı ve doğduğum yeri değiştirmek istiyorum 6 Ekim olsun istiyorum yani terazi burcuyum
Anladım canım, Nüfus Müdürlüğü'ne başvurursan yardımcı olurlar. 😊 Terazi burcu olmak güzel! ♎