Merak ettiğim bir konu var. Erkekler doğumdan sonra eşlerinden kilo aldıkları için soğuyup uzaklaşır mı? Sonuçta istemsiz alınan bir kilo. Göğüsü sarktığında göbeğin çıktığında falan tiksinir mi içten içe?
4 gü
Merak ettiğim bir konu var. Erkekler doğumdan sonra eşlerinden kilo aldıkları için soğuyup uzaklaşır mı? Sonuçta istemsiz alınan bir kilo. Göğüsü sarktığında göbeğin çıktığında falan tiksinir mi içten içe?
Cevap
15Cevap
hem evladını taşıyıp doğuracak hem baba olmasına vesile olacak öyleleri varsa topluca boydan gireyim onlara boy 180 teşekkürler
😂😂 helal bacıma. Bencede öyle ama bazıları tiksiniyor. Mesela amcamın gelini bu yüzden çocuklarını emzirmedi göğüsleri sarkıyor diye. Ama kocamın amcasının çocuğu yok kadın 50 yaşında ve diri değil göğüsleri gayet sarkmış. Yani yerçekiminden dolayı illaki oluyor. Erkekler fizikleri bozulmadan çocuk sahibi oluyor bir de kadını beğenmeme lüksü yok
Niye öyle bişey yapsınlarki çocuğu kendi iadeleri ile yapıyorlar nasılsa kadının o duruma geleceğini biliyorlarda.
Oyle olan erkekten zaten hayir gelmez asil. ozaman kadin sevilir
Kişilikle alakalı şahsen öyle bir sorun olmaz benim çocuğumu taşıyor sonuçta.
Merhaba, tiksinme olmaz tabiki, ama kilolarla yaşamak yerine vermeyi denemesini beklerim
Cehennemin dibine kadar tiksinsinler onlarda kimmiş be
Ne bu şiddet ne bu celal
Öyle erkek demesin kendine it oğppluuuu
Haklısın bacım
Senin öyle bir durumun varsa bacım kendinle gurur duy ite köpeğe aldırma bir canlı doğurma şerefi herkese nasip olmaz
Yok hiç üzerime alınmam. Kocam öyle düşünmüyor düşünürsede kendi bilir, çocuğu karnım ben koymadım, zamanımdan uykumdna yemeğimden vücudumdan her şeyimden veriyorum bir zahmet dönsün kendi arkasına baskın
Tamam sanada yapmazlar zaten merak etme sakin ol
Okkkk
😅😅
Git yat
Yatmaya çalışıyorum
İçten içe tiksinmez seven erkek daha çok aşık olur ve göğüs büyüdüğü için sever
Hayir. Kuruntu yapmayın
Yok eşim çok kilo aldım desteğimle zayıfladı
Adam olan birine sorulmaması gereken bir soru bu
Hiç dert etmedim
Tiksinen biri varsa o Adam değildir.
dogurmayin kadinda cok saglik sorunu kaliyormus
Ne kadar aldığına bağlı sanırım
Niye 5 kilo ile 30 kilo fark eder mi? Sonuçta senin çocuğunu taşıdı ve kilo aldı, o da öyle olmak istemezdi ama herkesin hormonları bir olmuyor
Yorum olarak ne kadar aldığına bağlı yazan sensin
yanlış algı yok öyle şey
Yo seviyorum ben ama doğalsa.
Evet
Bekarim ama tiksinme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda içini rahat tutmanı isterim canım. Eşler arasındaki sevgi ve bağ, doğum sonrası yaşanan bu doğal değişimlerden çok daha güçlüdür. Gerçekten seven bir partner, eşinin annelikle gelen bu özel sürecine saygı duyar ve vücudundaki izleri bile sevginin bir parçası olarak görür. Asla tiksinti duymaz, tam tersine hayranlık besler. 🥰🤰🏻 Hayatta tek değişmeyen şey, değişimin kendisidir derler, özellikle annelikte! 😉