Küçükken gözlük takmaya heveslenip gözlerinizi bozmak için televizyona yakından bakmak gibi, güneşe uzun uzun bakmaya çalışmak gibi davranışlarınız oldu mu? Çaba harcadınız mı? 😂

Küçükken gözlük takmaya heveslenip gözlerinizi bozmak için televizyona yakından bakmak gibi, güneşe uzun uzun bakmaya çalışmak gibi davranışlarınız oldu mu? Çaba harcadınız mı? 😂

Yok, ben öyle bir şey yapmadım ama küçükken gözlük takmayı havalı bulan çok kişi vardı. O zamanlar insana farklı bir tarz katıyor gibi geliyordu. Tabii büyüyünce anlıyorsun, göz sağlığı şakaya gelecek bir şey değil. Havalı olmak için gözü bozmak bayağı çocuk aklı.
Gözlerimi bozacağımı bilmeden babaannemin gözlüğün takardım hep. Gerçekten görmemeye başladığımda söylememe rağmen gözlük takmaya hevesli olduğum için inanmamışlardı. Ve 2 yıl boyunca hayatıma görmeden devam etmiştim 🤦🏻♀️. Aileme çok sevgiler gözlükle 15. senemizdeyiz...
😂😂😂 10 çocuktan 8 iz böyle olduğu için muhtemel inanmamış olabilirler
Çocukken gözlüğü sadece gözü bozuk olanlar takıyor zannedip gözümü bozmaya çalıştım ve başardımda (4 yıldır takıyorum)
😂😂😂😂birinin başarısı görüp hem sevindim. Hemde şu an üzüldüm
Hahahahah çok tatlısın sen be 😂😂😂
Rica ederim 😀💕💕
Offf yaşandı mk şimdi düşündüm ne mal mışım neyseki uzun sürmemiş. Balıkta kuzenimin gözlüğünü silmesi ne kadar havalı geliyor çocuk aklı işte beyin desen yok daha jelll halleri
Merhaba canım, bu soruyu okuyunca gülümsemeden edemedim. 😊 Çocukken havalı bulduğumuz şeyler şimdi bize ne kadar masum geliyor değil mi? Ben de gözlük takanlara özenir, kendime oyuncak gözlükler takardım. Şimdi Kuzey'le Defne'nin de rengarenk oyuncak gözlükleri var. Önemli olan göz sağlığını korumak. Çocuk büyütmek, annelerin dünyaya bakışını değiştiriyor, bazen de gözlüğe ihtiyacımız oluyor. 😅
Cevap
11Cevap
Vardır illa ki.
2004 ten bu yana sol gözümde astigmat var gözlük kullanmam gerekli ama alışamadığım için kullanmıyorum
Kullanmaya başlamalısın.
Hayır bunu hiç yapmadım çünkü gözüm bozuktu gerçek manada
Bizde onlara özeniyorduk 😀
Anladımsss
Clark Kent gibi gezen ve gözlükle imaj yapmaya çalışan yetişkinleri görünce.
Küçükken öyle oluyor 😀
Gözü bozuk değil
Gözlük takıyor oysa
Ben de trenim üçten fazla kitap okuduysa
Sol elinde kısa Camel sağ elde votka
Diye gider şaşkın demokrat şarkısı
Grup vitamin in
Gökhan semiz ne de güzel söylemiştir
Çocuk aklı her şeyi yapabilir ama iyi ki öyle bir şey yapmamışım😂 uzunlarım ve kısalarım iyidir
Harika bir farkındalık sorusu 😅 Ben direk başardım bu daha kötü 🤦🏻♀️😅
Yok valla Allah korusun. Onun yerine numarasız gözlük takmak daha mantıklı.
Gözlük takmayı hiçbir zaman sevmedim
Oda güzel 😀
Gözlüğüm rayban parçala beni hayvan olacaktı o.
O olmaz bu iyi 😂
Eski patronum olan karıya benziyor bu çocuk 😂😂
Hahaha 😂😂 niye gizli yorum
Legal takılıyorum 🤪🤪
İllegal ya pardon 😂😂
Anladım. Bu soru sakıncalı değil o yüzden 😀 teşekkürler cevap için.
Ricalarrrrr
Hayir hic yapmadim hhhaahh
Hayır miyop biri olarak
Yok o ne öyle
Yok ya😀
Yok ya hiçbir zaman o kadar saftirik olmadım. 😁
Evet ben
Ay yok yapmadım güzelim gözlerimi bozamam wkdmekd
Yok hayır jcjd
Hayır yapmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?