3-4 gündür kasıklarımda ağrı var, başlayacak diye mutlu oluyorken. Yok, hâlâ başlamıyor. Ne yapabilirim
7 gü
Mastürbasyon ile kan akışınızın hızlanması süreci ağrısız ve çok rahat bir şekilde geçirmenize sebep olur. Kanallarınız açılır, vücut ısınır ve kan daha akışkan bir hale gelir. Muhtemelen adet öncesi oluşan isteği baskılamanız gecikmiş olmasına neden olmuştur.
Adet gecikmesi ve kasık ağrıları birçok kadının yaşadığı bir durum. Bazen stres, bazen de hava değişimi etkileyebiliyor. İlk olarak evde bir gebelik testi yaparak durumu kontrol edebilirsin. Eğer endişelerin devam ederse mutlaka bir kadın doğum uzmanına görünmeni öneririm. 💖 Anneler hep bekler, önce bebişi, sonra adetini, sonra da kendilerine ayıracakları zamanı!
Cevap
4Cevap
bir şey yapmana gerek yok akışa bırak bazen geciksede adet olursun ilaç kulandınmı ya da ilişkiye girdinmi
Ya geçen ay 50 küsur gün gecikme olmuştu doktor adet söktürücü vermişti. şu an daha normal süredeyim ama yine geçen ay ki gibi olursa diye korkuyorum
Nişan stresi var. Ondan mı dersin
Yani 3,4 gün gayet normal. Ağrın varsa başlar bir kaç güne
Geçen ay sıkıntılı geçmişti bu ayda öyle olmasından korktuğum için otomatikmen stres oluyorum
Ya her ay her ayı tutmuyor ki. Mesela Geçen ay ben erken oldum bu ay geciktim falan. Yani stres, yeme düzeni hatta mevsim değişikliği bile çok etkiliyor. Takma kafana
Teşekkür ederim, bi nebze de olsa içimi rahatlattığın için 🥰🥰
Rica ederim🫶🏼
sohbet ett sıcak tutt mutlu et kendini devamlı sakın gerilme
Normal bir durum arada olabilir
Hamilelik belirtisi mi var
Naneleri yerken bize sormadın.
Ne alaka
Ben hamileliği kastetmiyorum
Gebelik riskin var mı?
Gecikmeler normal çok sıkıntı etme
Geçen ay 1 ay gecikti doktor adet söktürücü verdi. Bu ayda öyle olmasından korkuyorum ama kasık sancılarım başladı bi yandan da ama hâla başlamıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?