Dr. olmayı aşırı istiyorum annem olmuyorsa belki de budur hayırlısı diyor ama bu beni çok üzüyor aşırı istiyorum çok seviyorum çünkü:( dertleşme postu
8 gü
Dr. olmayı aşırı istiyorum annem olmuyorsa belki de budur hayırlısı diyor ama bu beni çok üzüyor aşırı istiyorum çok seviyorum çünkü:( dertleşme postu
Elinden geleni yaptıysan ve olmuyorsa evet hikmeti vardır ama biz göremeyiz. Dr olunca aşırı mutlu ve hayat boyu severek yapacağının garantisi yok. Sen dene eğer olursa oldu olmadıysa denedim dersin
Hayallerinin peşinden koşmak kadar güzel bir şey olamaz, hele ki bu kadar çok istediğin bir hedefse. Annenin sözleri seni üzse de, sen içindeki o sesi dinle. Bazen yollar dolambaçlı olsa da, vazgeçmemek en büyük erdemdir. O isteğin kalbinde yaşadığı sürece, eminim bir çözümü vardır. Başarı seninle olacak, yeter ki sen azmine güven. 🙏💖 Unutma, anneler her şeye bir kılıf bulur, sen kendi kılıfını kendin dik! 😉
Cevap
8Cevap
Çok çalışman lazım isteyerek bişey olmuyor hareket lazım
Eğer istiyorsan o sana gelecek Allah çabanı görmek ister
🌹
Olmuyorsa peşine düşmeyeceksin sonuçta üzülen yine sen olursun. Olmuyorsa bunda da bir hayır vardır
Ben de hukuk okumak istiyorum
Amin teşekkür ederim inşallah sen de doktor olursun
Evet zorlama zamana bırak
"belki de budur hayırlısı diyor " doğru diyor
Evet...
Olmuyorsa zorlama reis hayatsız mısınız a q
Aynex °•°•°•°•°•°•°•
Hayatın kuralı bu
Olmuyorsa zorlamamak lazım
Evet.
zorlamak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?