Çocuk & Ebeveyn 4 gü İkiz oğullarıma Göktürk Kağan ve Devrim Deniz isimleri sizce nasıl olur? aiygiwgwy_aiydiwdwy Takip Et Yoda Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İkiz oğullarım olsun istiyorum.Birinin adıGöktürk KağanDiğerinin adıDevrim Deniz İkiz oğullarıma Göktürk Kağan ve Devrim Deniz isimleri sizce nasıl olur? Cevapla Deniz Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 4 gü İki tane daha olursa birini baran Rojhat , digerinide Ebubekir Sıddık koy böylece ülkedeki 4 kutubu olusturabilirsin 1 2 Yorumla aiygiwgwy_aiydiwdwy 4 gü vatansız kitleyle ilgilenmiyorum canım ya Yorumla Baleman 4 gü hhhahhhaaaa yaaa, bu espriyi yapanı tanımak isterim gerçekten Yorumla
0284629 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 4 gü Abartı 0 9 Yorumla aiygiwgwy_aiydiwdwy 4 gü neden Yorumla 0284629 4 gü Daha sade iyi Yorumla aiygiwgwy_aiydiwdwy 4 gü ne gibi Yorumla 0284629 4 gü Göktürk kağan ne kızım Yorumla aiygiwgwy_aiydiwdwy 4 gü türküm ya hani Yorumla aiygiwgwy_aiydiwdwy 4 gü türk ismi işte Yorumla 0284629 4 gü Tamm da hoş değil Yorumla aiygiwgwy_aiydiwdwy 4 gü kürtçe mi koyayım gerçekten anlamadım nesini beğenmedin ona göre başka isim düşünürüm Yorumla 0284629 4 gü Bak nasıl desem zorlama duruyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İki tane daha olursa birini baran Rojhat , digerinide Ebubekir Sıddık koy böylece ülkedeki 4 kutubu olusturabilirsin
vatansız kitleyle ilgilenmiyorum canım ya
hhhahhhaaaa yaaa, bu espriyi yapanı tanımak isterim gerçekten
Abartı
neden
Daha sade iyi
ne gibi
Göktürk kağan ne kızım
türküm ya hani
türk ismi işte
Tamm da hoş değil
kürtçe mi koyayım gerçekten anlamadım nesini beğenmedin ona göre başka isim düşünürüm
Bak nasıl desem zorlama duruyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!