Çocuk & Ebeveyn İkizlerim için sizce hangi isimler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce hangi ikiz erkek bebek ismi Metehan-Oğuzhan Atilla-Baybars Attila-teomam Aybars-Ayberk Rüzgar - Deniz Tuğra - Giray İlber- Anıl Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Oy kullanır mısınız İkizlerim için sizce hangi isimler? Cevapla Bebek Soruları Erkek Soruları İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Şıklarda Atilla ve Teoman'ı görünce şaşırdım. Benim ismim Teoman ve erkek çocuğum olursa koymayı düşündüğüm ilk isimlerden birisi Attila idi :D C şıkkını işaretledim direk o yüzden. d 0 0 Yorumla
u Pan_Zehir Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,5b cevap paylaştı. Metehan-Oğuzhan 0 0 Yorumla
meldaatalar Takip Et Xper 3 Yaş: 53 +1 yıl Atilla ismi çok güzel bir isim, Taylan ismini de öneririm. O da çok hoşuma gidiyor. İnce, kibar, boylu poslu, güzel anlamlarına geliyor☺️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şıklarda Atilla ve Teoman'ı görünce şaşırdım. Benim ismim Teoman ve erkek çocuğum olursa koymayı düşündüğüm ilk isimlerden birisi Attila idi :D C şıkkını işaretledim direk o yüzden. d
Metehan-Oğuzhan
Atilla ismi çok güzel bir isim, Taylan ismini de öneririm. O da çok hoşuma gidiyor. İnce, kibar, boylu poslu, güzel anlamlarına geliyor☺️
Aybars ile Ayberk güzel
G şıkkı xd
Hepsi bok gibi