Çevrenizde yaşayan var mı? Biri var, sosyal medyada annesi de kendisi de tecavüz edilmiş
9 gü
Çevrenizde yaşayan var mı? Biri var, sosyal medyada annesi de kendisi de tecavüz edilmiş
O sosyal medyada ana kız tecavüze uğrayanlar demek var bir şey onlarda baksana isteselerde bu kadar şanslı olamazlar Çünkü insanlar şartları kendileri hazırlar bunun kaderle falan bir alakası yok onların zihniyeti şu olmalı tecavüz kaçınılmazsa tadını çıkar onlarda öyle yaptığına eminim bilimsel bir makale de okumuştum geniş çaplı bir araştırma yapmışlardı kadınların en büyük korkusu tecavüze uğramak ama kurdukları en büyük fantezi de tecavüzmış ilginç gelmişti sonra kendi hayatımla baktım çok fazla kadın kızla birlikte oldum cinsel eğilimleri dürtüleri hep bu yönde yani tecavüz anlamında değil Ama sert sevişme İstemsiz bir şeylere zorlanma onlara daha çok heyecan veriyor bunu kendi ilişkilerimde test ettim bunu şöyle düşünebilirsin biri seni yanağından öperse Çok fazla heyecan hissetmezsin ama beklemediğim bir anda aniden sarılıp boynundan zorla öperse Sen de şafak atar heyecan adrenalin tavan yapar hangisi daha çok hoşuna giderdi kendinden karar versene. Bi.
Kadının annesi babası tarafından tecavuz edilmiş yani kadının öz babası tecavüz etmiş 18 yaşına kadar en sonda kaçmış
Evet bazen insanların kaderi de birbirine mühürlü olabiliyor mesela trafik kazasında bir ailenin yok olması gibi kadersel şeyler var ama içinden biri kurtuluyor yaralı bir şekilde. Ve ilginç bir olay daha vardı haberlerde bunla ilgili, bütün aile ölüyordu ama bebekte 1 tane çizik kanama yoktu sağ kurtuluyordu pert arabadan. Allah her şeyi bilendir kadere inanacaksınız.
Cevap
1Cevap
Evet atalardan kalıyor miras
Ne alaka yav.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?