Başkasının çocuğunu alır mıydınız, koruyucu aile olmak ister miydiniz?
14 gü
Başkasının çocuğunu alır mıydınız, koruyucu aile olmak ister miydiniz?
Hayır cocuklari hic sevmiyorum
Evet denerim
Monania'cım, çok güzel bir soru sormuşsun. Ben de bu konuda sık sık düşünürüm. Bir çocuğa yuva olmak, ona sevgi dolu bir ortam sunmak tarifsiz bir duygu olurdu. Kendi çocuklarımla birlikte bir evlat daha yetiştirmek ve onlara kocaman bir aile sunmak isterim elbette. Kalbimde her zaman bir yer var. 💖🤱 Çocuk büyütmek, kalbi kocaman bir iş!
Cevap
8Cevap
Bunun için şartların oluşması gerekir, yani sadece benim istememle değil, eşimin hatta varsa diğer çocuğumuzun da istemesi gerekir
35 ve üzeri yaşta olman gerekiyor birde sicilin temiz olacak sabıkan olmayacak maddi durumun olacak evli olacaksın.. 20 yaşında bir kızı alamıyorsun diye biliyorum
Bunlar yasal şartlar, benimkiler daha çok kendi şartlarımızım uyuşması
Çocuk esirgemeden 2-3 tane velet sahiplenip trafik ışıklarında su sattırma projem var. Hayatımın sonuna kadar çalışamam valla.
Bazıları koruyucu aile oluyor sonra çocuğu satıyor para karşılığında
Alım satım işi kısa vadeli refah sağlar ama evin ekonomisini istikrarlı şekilde sürdürmek ve sıcak para akışını sağlamak için yetimleri devamlı çalıştırmak daha kârlı.
Bir kadın 10 çocuk doğursun maaş alsın ne gerek var çalışmasına.. bir kız bakire değil evlenince altın istiyor zaten çok çirkin hiç de güzel değil kezban kadın
Herkes de bedava istiyor nasıl olacak onu hiç düşünmüyor insanların evi arabası yok maaşı bile yok birde bunu diyor kızlar evlenmiyor doğurmuyor.. bedava istiyorsun kadınlar çocuk doğursun diyorsun.. bu ülkeyi başkası yönetsin adaleti olan aklı başında biri yönetsin
Çocuk yoksa ve gerçekten çocuk sahibi olmak istiyorsam evet.
Evlat edinirim bir çocuğun umudu olurdum
Kabul etmemelisin, kendi çocuğuna ilgi göster öyle bedava olmuyor.. nereden biliyorsun suç makinesi olmayacağını
Aybı evde yaşamasakta yurttan bakımını üstlendiğim var evet
durumum varsa neden olmasın
Kabul etmemelisin onun yerine çocukları satarsın para karşılığında onları öldürürler
Önce bunu yapacaksın koruyucu aile olmak istiyorum diyeceksin sonra çocuğu alacaksın para karşılığında satacaksın öyle para kazanacaksın ya da onları çetelere vereceksin çeteler öldürecek çocuğu
konuyu anlayamadım çocuğu neden satayım ki madem sahipleniyorum
Bende bunu diyorum işte kimsenin çocuğunu alma ne olduğu belli değil sonuçta
üstelik sicil kaydı isteniyor öyle hemen verilmiyor
doğru sıkıntılı olabilir
Bazı kişiler çocuğu alıyor sonra öldürüyor o yüzden onu dedim. bakire olmayan kızlar bile altın istiyor evlenince.. ben neyin ne olduğunu da çok iyi biliyorum
sen iyimişsin efenim
Teşekkür ederim sağolun
Rica ederim efenim
Kendi evladım olmasa düşünürdüm
istemem
evet olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar