Çocuğunuz olsa bile evlat edinmek ister miydiniz?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Çocuğunuz olsa bile evlat edinmek ister miydiniz?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Ben açıkçası çocuğum olsun istemem ve hallice evlatlıktan almam çünkü büyük sorumluluk ama olursa çocuğum ve biyolojik yollarla 2. Çocuğum olmazsa kendi çocuğum tek çocuk olamaması için evlatlık edinirdim
Bir çocuğum var 🙏 Ama maddi imkânlarım el verirse ve kendimde o enerji ve gücü hissedebilirdem ileride bir gün bir çocuğu evlat edinmeyi, kimsesiz bir çocuğa kimse olmayı, bir çocuğu topluma kazandırabilmeyi çok isterim.
Hatta belkide en çok istediğim şeydir. Ama bunu yapacak cesaret bulamazsam bile şayet kendimde çocuğum biraz daha büyüdüğünde mutlaka bir çocuğu evlat edinmesem bile koruyu aile olmayı düşünüyor ve çok istiyorum.
İnşallah
Ben böyle bir şey düşünüyorum zaten evlat edinme diye bir şey yok artık koruyucu aile olarak alabiliyorsun böyle Bir sürü aile var çevremde ve çok imreniyorum benimde çocuklarım var ama başka bir miniğin masumun hayatına dokunmak istiyorum
Aynen bende öyle bir şey düşünüyorum
Evli misiniz bilmiyorum ama bunun için evlilik şartı vardır herhalde
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Cevap
9Cevap
hayır istemezdim
Neden olmasın çocukları çok seviyorum ve elimden gelse dünyadaki bütün çocuklara yardım etmek isterim.
Evet çok istiyorum. Hiçbir çocuk dünyaya tek başına gelmek, kalmak zorunda olmamalı bence. O yüzden birine dahi olsa aile olabilmeyi çok isterim.
Evlat edinme değil de maddi durumum el verirse ve koruyucu aile olmayı isterdim tabii eşim de kabul ederse
Bu çok derin mevzu o anki şartlar neyse odur şuursuz büyük konuşmak olmaz asla ama çok ayrı bir sorumluluk bence
İkisi de kız veya ikisi de erkek olucaksa neden olmsin
Koruyucu aile olun, oldurun. Çocuğun devlet çatısından çıkmaması kendi istikbali için dahaönemli.
Evlat edinme büyük soeumluluk ben yapamam gerçi cocugum olmazsa yaparım
Yok ya bana gelmez düşündüm de herhalde çocuk sahibi olmam şu anlık düşüncem
Zaten böyle bir düşüncem vardı cocugum olsa bile birtane evlat edinmek istiyorum Allah nasip ederse
İnşallah
Amin insAllah
Benden anne olmaz ki
Neden olmasın
İkisinide istemezdim çok sorumluluk almam gerekiyor
Durumum yetiyorsa burs şeklinde yardımcı olurum evlat edinmem
Bence edelir. O kadar kimsesiz çocuk var. 2
Çocuğum hiç olmasa bile edinmezdim.
Manevi çocuğum var zaten
Evet maddi durumum çok iyi olursa edinirim
ya bu neeeeeeeeeeeee 😍❤️
Evet isterdim