Hamileyken eşimin başka kadınla aşk dolu mesajlarını yakaladım, şimdi ne yapmam gerek?

7 aylık hamileyim ve 9 hafta önceden kocamın telefondaki mesajlarını buldum, bir başkasıyla olan ve mesajlarda şöyle bir şey yazıyordu "seni yerim" "😍😍🥰🥰🥰" diye ve istekli mesajlar, neye uğradığıma şaşırdım

İlk düşüncem zaten ben 3 aylık hamileymişim o bunu yaparken, zaten mesajlar çok uzun değildi ve kadın onu engellemişti ama kafamda şu sorular doldu: ben neyde daha eksiyim, o bana böyle bir şey göndermiyor. Mesajlaşırken ona nasıl güvenebilirim, ilerideki zaman için de düşünüyorum. Konuşsam mı konuşmasam mı diye düşünüyorum, ilgi vermemeyi artık düşünüyorum ama ilişki hepten çok çıkmaza girer düşünüyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum artık

Güncellemeler
14 gü
Artık ilgi vermemeye düşüniyorum zaten versemde aynı
Güncellemeler
13 gü
Herkesten üzürdilerim kocamın günahını almışım meger benim ceza verilen profilimmiş ve cezalî olduğu için resmim ve adım kaldırılmıştı ve baya zaman geçtiği için o profili unutmuşum ve bugün hatırladım 🤦🏻‍♀️
Hamileyken eşimin başka kadınla aşk dolu mesajlarını yakaladım, şimdi ne yapmam gerek?