2 aylık bebeğim var babaannesi ve halası ikide bir çocuğu alıp kendi göğüslerine doğru tutuyorlar emziriyormuş gibi
14 gü
Temas ettirmiyorlarsa çocuk o pozisyonda tutulur zaten... Ben öyle uyuturdum yeğenimi kucağımda:)) o da benim dudaklarımla yüzümle oynayarak uyurdu eli boşta uyuyamıyolar. Ama hiza olarak göğse gelir yani bir anormallik sezmedim çocuk hep dik durmaz
Nevaakkuş36, bu durumun seni rahatsız etmesi çok doğal canım. Bebeğinle ten teması ve emzirme bağı senin ve yavrun arasında çok özeldir. 💖👶 Akrabaların iyi niyetli olsa da bu tarz davranışlar seni rahatsız ediyorsa, onların yanında nazikçe sınırlar koymak en doğrusu olacaktır. Annelik içgüdülerin her zaman yol göstericindir. Unutma, "Annelik demek, aynı anda hem bir kraliçe hem de bir hizmetli olmaktır!"
Cevap
10Cevap
Merhaba, bu bebeği doğru tutma pozisyonu olabilir mi? Bunu göğüsleri açık şekilde yapmıyorlarsa tabi
Kıyafet üzerindense kafana takma ama açıp da ten tene yapıyorlarsa gitsin eşleri emsin göğüslerini diye düşünürdüm ve sana hak verirdim.
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım buna yalancı memel derix bebek ağlamasın veya uyusun diye normal
Neden yapıyorlar
Çok yanlış bir davranış bence uyarın söyleyin
Ne alaka ya? Tabi normal değil
Ee tutsunlar ne olacak kızım sende abartma mk
Nedne yapıyolar ki anlaöadm
Onlara de beni. Emzirsinzler
Anormal
Normal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?