7 gü
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Bence evlilik çocuk için yapılmalıdır
Bu tiplere saygı duyamıyorum
Feminizm yasaklanmalı
Mantıklı değil az çok hoslanman lazim
His hoşlanmıyorum musun?
Niye üremek zorundasın kutsal soyun mu var
olur. yapa biliriz. kaç çoçuk istiyorsun
Çocuk boşanmış bir ailede yetişecek yapma bunu ona
Mantıksız tabiki çocuk için evlenilir mi
Evlensem de çocuk yapmam ayak bağı tamamen
Hayır, mantıklı değil
Saçma beyinlerin en sevdiği konu
Mantıklı değil evlenme
ne alaka evlilik çok mu iyi
Çocuk sahibi olmak için evlenilmez
Yaş , zaman karakter. Farklı durumlar darklı cevaplar.
Bu ülke için çocuk getirmeye değmez
Önce psikiyatriye git
Gel gerçekleştirelim bu hayali varmısın
O zaman da dul karı diyecekler
Değil çocuk oyuncak değil ki ayrıca büyütmesi zor
Mantıklı değil
Hayır mantıklı değil
Hayatının hatasını yaparsın, yazık olur sonra.
Buna bir laf denirde
Edepsizliktir bu
Tabi ki mantıklı değil
İnşallah bulursun diyelim
Yanii senin için mantıklıysa gerisi önemsiz
Elbette mantıklı değil
kafayı yemiş olmalısın. sanal bebekmi bu
Nafaka için yapacaksın sadece çocuk yani
Evet evlilik dışı yapamam tuhaf ayıp karşılanıyor e ne yapayım çocuğum en azından 6 7 yaşında okula başlayacağı zamana kadar evli kalıp sonra bosanip ortak velayet yapıp cocugu istediği zaman görecek yani babada sonuçta
Böyle bir şey öğrensem eşimin amacı bu olsa ve bunu açıklasa kalıcı olarak çocuktan uzak tutar bağ kurdurmazdım kanunlar da benden olur yeterlilik yok kabiliyet yok 🙂
Zaten çocuğa bakma söz konusu değil 10 yaşına kadar bakıcı ve kaliteli eğitim sonrasına bakarız vs 🤣 riskli iş kadın için devlet de anneye vermez nafakayı da gücümle zaten vermezdim
Onu nasıl yapacaksın acaba akil sağlığı yerinde anne ve ilgili hayır çocuğa ilgili çocuğu dovmuyor mahkeme ye nasıl bir kanıt vereceksin acaba çocuk 18 yaşından altında özellikle 0 7 yaş çocukları anneye veriliyor
Ortak velayet dediğimde 12 yaş üstü ergen çocuklar için imiş zaten genellikle
Maddi durumu olamayacak boşanma bahanesi yok aldatma zaten yok ee? İyi avukat ve annenin yetersizliği boşanma tek taraflı ve kadın bahane sonuç kusur sunamıyor hayırlı işler efem
Çocuk+nafaka uçar bizim kuzen tepe tepe yapar dava işini
Ortak vs olmaz nafaka için hiç olmaz avuç yalanır çocuktan koptuğuyla kalır hanımefendi gerçeklere gel hayal aleminde değiliz hem zengin hem a.. Tal bulman gerek hayallerin için
Maddi durumu asgari ücretin yukarısı kadın benim maddi durumum yerinde deniz manzaralı evde oturuyorum zaten derse akıl sagligi yerinde adamin sürekli bana ters davranisalafimi kamera kaydında ispatlarsam
Bunun için zaten kanıt sağlam olmalı şahit olmalı vs vs diğer türlü her şekilde bir adamı baba yapmış oluyorsun
Ama annelik tadamazsın böyle asla vermezler çocuğu güçlü olan koparıp alır hayalde yaşama
Puhhaa wiz velayet davasının sadece maddi durumunda alakalı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bir ton ornegi var 0 6 yaş çocuğu zaten anneye muhtaç kadinin akıl sağlığı yerinde fiil ehliyeti yerinde maddi durumu yerinde adamın ona karşı ilgisiz olduğunu ses kaydı kamera kaydında ispatlıyor zaten kadın çocuğa ilgisiz değil ilgili baba ya çok özel yerde verilir
İspat diye kendini kandır devlet net kanıta bakar istediğin gibi konuşturmaya çalıştığın bozma kanıta değil ki her türlü söke söke alınıyor hayallerde yaşamayı bırak
Cicuk zaten kendi ağzı ile söyler ise Birde zaten çocuğu rüyasında anca görür babaya bir ton şahit oldum maddi durumu kötü olan annelere de veriliyor sen çok güvenme bence
Ki çocuk bile kendi ağzı ile soylerse babam anneme karşı ilgisiz diye baba rüyasında görür velayeti kazandığını
Aldatan kadınlar bile çocuğun velayetlerini alabiliyorlar adam ilgisizligini kamera kaydı ve ses kaydi ile ispatlayan kişi mi alamayacak
Çocuğu yalancı şahitlik diyorsun yani 🤣 ufak bir problem var gözüm ev dahil kaliteli ses sistemli 2 ay üstü geriye dönük kamera bakılabiliyor seneler önce olan görüntüler geri gelebiliyor vs ilgisiz olması içinde babanın az duş alması lazım malum 😅
Hepsi incelenir anne oh bende derken 1 ay ya da biraz fazla sürede anne zararlı bile çıkar sene 2026 hatırla bunu iyi geceler
Elinde güç olmayan durumu olmayan boyun eğer tipleri görüp haberlere kanıyorsun dostum 🙂
Ağlayan erkek veya bu tür haberlere çıkan durumları sende iyi biliyorsun gayet çaresi yok yalnız ve tanıdığı yok başka da sözüm yok uykuya teslim 👍🏻
Çocuğu yalan şahitlik denmesi için çocuğun yalan konusmus olması lazım ki doğruları söylüyor çocuk hakim kamera kaydında ilgisiz birisi görürse zaten bir de tarihli zaman kayıt edilirse zaten ağır kusurlu görünür aldatmak veya fiziksel şiddet gerekmez zaten
Boşanma davasında eşit kusurlu bile sayılmaz kadın hakaret etmiyor ise bile illa aldatmak ve fiziksel şiddet olmak zorunda degil mahkeme hiç mi demeyecek bana evliliginiz ne zamandan beri sorunlu diye eşim sürekli ilgisiz bana karşı 2 3 kere elimde kamera kaydı var ise habire ilgisiz ise
Bunun için ilişkiye girmemeniz kocanın hiç bir şey yapmak istememesi sana yüksek ton konuşması vs gerek bro kendini kandırıyorsun
O duruma bile bile kendin getiriyorsan durumu eğer her türlü kusurlu görünürsün geriye dönük her kanıt kayıtlı olmayacak a.. Tal bir adam bulki istediğin planlar işlesin
Psikolojik sıkıntılı çocuk büyütürken iyi şanslar
Mal varlığı da kendi üstüne değilse başı alınıyor anca bu arada
Düzenli cinsel ilişkiye giriyor isek ki iki uc kere reddetti beni derse eşim o sıralar ilgisizdi desem
Aslında kendi üstüne boşanmadq vermek istemiyor ise mufazaa ve tapu iptali tescil davası açabiliriz SGK dokümlerinden çıkar avukatı zaten haberi vardır bu adamın aslında ilk tapusu bu evde ise kime devir etmek istedi ise
Kendi ağzın ile söylüyorsun kocam benden cinsellikte çekiniyor veya sadece adam cinsellikte bana ilgili ise bu zaten ağır kusurdur
Ses kaydında da söylese eh yeter be diye vs terliyorsa habire
Anne özellikle velayeti alur çok kötü vaka hariç nahkeme anca akıl sağlığı yerinde değil basit depresyon hariç bipolar yüksek derecede depresyon şizofreni psikolojik şiddet vs fiziksel şiddet yok ise çocuğa bakıyor ise isterse pedagog görüşmesi olsun daha jyi olur annem bana sürekli ilgili derse zaten alır anne
Manipüle ve bir çok şey göz önünde bulundurulur akıllı bir kanera sistemi varsada sorun nedir neden öfkelisin bana karşı vs gibi durumlar konuşmalar oldukça ki mağara adamı değil herkes düşündüğünün aksine senin
Bir kusur bulamayıp yine anne de problem bulurlar zihinsel akıl durumu vs baba problem çözme yolunda konuşmaya çalışırken kadın çirkef devam ediyorsa ki işe şiddet de girer yediremeyip bu kafada olan kadın illa bir iz bırakacak adamda ki
110 kilo basarken cücük gibi kadına vuracak değilim evladımı yanıma alır çocuğuma bir şey yapar korkusuyla tüm haklarını alır vermem biraz para ve tanıdık ile detaylı inceleme ile+darp ya da tırnak izi adamda şiddet kaynaklı+kamera kayıtları
Kadın için iş bitti gitti
Hakim su soruları sorar özellikle çekişmeli de dan diye karar verilmiyoar kaç senelik evlisiniz atiyorum 7 sene evliyiz eşim özellikle evlendikten 3 4 sene sonra ilgisiz der isem hakim de ama sürekli mi sadece 2 3 kere olan birsey mı diye bakar kadinin elinde kamera kaydı var özellikle neden bana ilgisizsin diye der se başlama yine soru sorup duruyorsun kardeşim vs derse kendi ağzınla söylüyorsun ters tepki vermesi lazım 110 kilo diyorsun birakta 100.000 TL ve yukarısı maaş alan erkekler karar versin buna mali başka birisine devir eder diyorsun buna muafaza deniliyor çevrende avukat tanıklarına sor bakalım özellikle evlendikten sonra alınan mallar kişisel mal sayılıyor kadinin da maaşı yerinde ve kadın evi aldığı emlakciyi tanıklık yapar merhaba ben emlakciy8m seneler önce bu iki kişi benden ev almak istediler kadında maddi durumdan pay vermiş ise emlakci bu aldıkları ev adamın tapusunda idi eşi ile birlikte aldılar kadın kendisi ev için para ortaya koymak zorunda degil evlendikten sonraki mallar ortak mal sayılır zaten çünkü o evde kadın çocuklara baktı yemek pişirdi vs banka hesap kredileri özellikle kredi ile alındı ise o ev eşim olduğu için 10 sene evvelki banka esktreleri ni alabiliyorum ev adamın tapusu olduğunda aslında nafaka vermek istemediği için başkasının üstüne yapmış gibi gösterme diyoruz al sana kanıt
Puhaaa adama 8 senelik sabırlar diliyorum boşu boşuna nöbet tutacak ben çocuğuma bir nebze bile bağırmam ki bana bile bir nebze iyiliği dokunuyor karşı tarafta kamera kaydı koyar hakimde benim kamera kaydimin doğru bir video yani montaj olmadığına kesin emin olur doğruları söylüyorum yani aaha işte haklıyım yani yani ya çocuğa psikolojik şiddet uygulayacağım ya da fiziksel e böyle birsey olmadığına göre?
Mal varlığı resmi olarak yok 🙂 ailem üstü dönüyor iş esnaf olarak da memnun haldeyim bundan kafam rahat ve kurnaz cin göz kişilere karşı kafam rahat insan kendini az çok belli ediyor 7-8 ay tanışma sürecinde zaten ne halt olduğu anlaşılıyor
Diyelim ki kaza bela oldu bir şekilde evlendim ve buna benzer senaryolar yaşadım sadece benden aldığı 22 harici bir şey olmaz onada boşanma sonrası ömür boyu sahip olamaz ☺️
110 kiloyu ağırlık olarak demiştim deadlift da iş değişiyor tabi 230 arası 🙂 back squad sakat biraz 120 kilo üstüne çıkmaya var daha 2.5 senedir yapıyorum düzenli normal diyorlar neyse konudan uzaklaşmayalım hadi
Evlilik sürecinde her şey ailem üstüne olan şeylerden alınacağı için teknik olarak benim olmayacak kadın kendi adına kayıtlı kart vs öder alırsa ki para kullanmıyoruz biz 😄 para çekerse kadın benim kullandığım karttan babam üstüne olan karttan çalmış olacak 🤪
Her ürünün kanıtı faturası ki kutusunu saklarız ev büyük sorun olur garanti içi iş düşer vs diye faturalarla muhafaza ediliyor aile akışkanlığı bizde neyse kısaca mal malzeme eşya nafaka olmadan benden tek karı seks olan kadın kapı önüne gider resmi düğün olsun olmasın değişmez bu konular Adanalı kuzenimi rahatsız ettim bunları sormak için sırf
Teşekkürler Tuğçem 🙂
Ee yani? Adamin evi oturdugu ev babasının üstüne olsa ne olacak ki anlamadım kadin o evi talep etmek istemiyor ki zaten siz önceden dediniz ya evi yok ise nafaka da çok fazla bağlanmaz diyoeusnus ya ne alaka ev e göre belirlenmiyor 150.000 200.000 TL maasi olan erkek ki bu amma yüksek rakam söylüyorsun ya deme 2030 Heleki 2035 ve sonrasi normal sayılacak bu rakamlar yoksulluk nafakasi zaten talep etmedim e çokta zaten para vermesine gerek yok zaten cocuk bot hırka kağıt kalem 20 25.000 TL versin yeter ki ortak velateyette zaten kadinin maddi durumu da çocuğa veriliyor hemen hemen zaten
Boşanacak ciddi net kanıt yoksa ve tanıdık para varsa erkek de kanıtlara dayalı yeterlilik evlilik hayatı gereklilikleri vs karşılıyorsa olmuyor o iş hocam
Boşa tartışıyoruz
Hakaret argo olmaması iyi oldu olsa yazmazdım daha 😅 enteresan uzadı 🤣
E tamam kendi agziniz ile söylüyorsunuz kendi üzerime olmayacak kredi kartım kadinin elinde kredi karti var 21 yasinda çıkartmış çok genç yaşta hemde
Boşanacak ciddi net kanıt yok diye tutturuyorsunuz hala ya daha kadın aldatan taraf olsa bile çocuğa iyi bakıyor heleki cocuk annem bana ilgili davranıyor heleki 12 yaşından altı çocuk ise velayet anneye verilir ben bunu demiyorum ünlü avukatlar söylüyor daha aldatan kadınlar bile alabiliyor velayeti ilgisiz adama mı verilecek kanıt olursa
İlgisiz adam derken? İkiz yeğen sahibiyim baba tarafına hasta çocuklar dedesine bana abim yani babaarına vs 🤣 bizde çocuk ilgiden bizi ister hep hastasıyızdır
Süresiz nafaka kalkıyor kanunen
Çocuk için alabilirim oda hafif atiyorum adamin maaşı 150.000 250.000 TL 10.000 TL veya 5.000 TL verse yeterli ortak velayet yapmayı düşünüyorum yahu yoksulluk nafakasi talep etmeyeceğim zaten bir kuruş soyluyorm ya habire çalışacağım ben
Gayet mantıklı
çocuk için seks için para için evlenilmez
Evlilik dışı çocuk uapmak ta var ama dinimiz de gunah biraz yapacak birsey yok evlat ta almak istemiyorum öz çocuğum olsun istiyorum
tamamda evliliğe uygun sevdiğin bi erkekle olsun
Adam senden neden anlaşmalı boşansın ki?
Evlenmeden başkasıyla yap hamile kal
Mantıklı, sen öyle yaptın galiba
Hamile kalmam
Öyle şey olur mu kandırmaca olur yani
Ne kuruyon kafanda
Git bankadan al daha iyi erkekle uğraşılmaz
Hayır. Boşanmanız an meselesidir
Evlen çocuk yap boşan bir ömür boyunca nafaka al
Ben kendim için nafaka talep etmem ki iştirak nafakasi isteyebilirim oda sanırım çocuk 18 yaşından sonra kesiliyor
Sen almasanda devlet zorla veriyor bir adim ondesiniz
Ben talep etmem ne yapacağım ya kendime bakarım çocuğa baksın yeterli
Evlenmeden ol sende
O her dinde günah ama DNA testi getirilmezse çocuğun kimliğinde baba adı gozukmez
Yani en temizi bu
Yapakmi 😂😂
Asla mantıklı değil
Ünlüler gibi çocuk için evlenebilirsin
siz ne yaşıyorsunuz abi
O işler öyle düşündüğün gibi olmaz ki
Değil
mantıksız
değil, yurtdışında bu gayet normal
Çocuk niye oluyor evlenmeden offff gerçek mi bu
Hayır tabiki
İnsanların ne garip derdi var