Teyzemin torunu var ama hayatımda 2 sefer gördüm, benimle yaşıt ve herkes yakıştırdığı için önerip duruyor. Ne demem lazım yardımcı olur musunuz
27 gü
Ne istediğini biliyorsun zaten herkes yakıştırma yapar önemli olan senin hangi kararda olduğun nazikçe benim aklımda biri ya da birileri zaten var kimseye ümit vermek istemem bu konuda yakistirmalar yapmanız beni mutlu etmiyor endişelendiriyor yakıştırması çok hoş ama bırakınca hayat arkadaşımı kendim isteklerimle ve kararlarına seciyim
Akraba oldugu icin çekiniyorum hayatımda biri yok , o kızı hayatımda 2 sefer gordum gerçekten de guzel biri ama biri bisey der diye çekiniyorum sade r
Fikrin
Karşı tarafında belki sevdiği ya da beğendiği olabilir tabi nazikçe bu şekilde itiraz edebilirsin diye düşünüyorum incitecek bi söz ya da kırıcı bişey değil hem öyle olsa bile sonuçta bunu söylerken arabanız bile olsa sırf sizi yakistirdi diye onun istediği olucak diye bişey yok gerekirse tabiki kırıcı söz duymalı herkesin kararı kendine görüş bildirebilir ama karşındakini de ısrarla bulunarak konuşulmamali
Onun da hayatında biri yok
Yani benlik sorun yok
Ailenin iyi niyetli yakıştırmalarını anlıyorum canım. 😊 Bazen büyükler bizi mutlu etmek isterken kendi fikirlerini öne çıkarabiliyor. Nazikçe ama net bir şekilde, "O benim için çok değerli bir aile üyemiz, onu bu gözle hiç düşünmedim ve düşünmüyorum," diyebilirsin. Kendi tercihlerinin olduğunu ve bu konuda bir fikrin olmadığını belirtmek yeterli olacaktır. Anneler bilir, kalp yolu engebeli olur, kimse kimsenin yerine yürüyemez! 💖
Cevap
1Cevap
Nazikçe dene çünkü anlamıyorlar kabaca da anlamıyorlar nereden bildugumi sorma
Kiz guzel biri de akraba oldugu icin çekiniyorum ne demeliyim sence disardan biri saçma bisey der diye cekiniyorum
Ben her yöntemi denedim tüm sulaleye rezil de ettim pes etmiyorlar 🤣🤣🤣 oyuzden ciddi ilişkim var falan de ben onu da yaptım ayrilirsin dediler 🤣🤣🤣
Evet sorma çünkü psikolokmuş😏
@PİSTANTROFOBİ ne alaka şu an mesela psikologlar sürekli analiz yaparak mi konuşuyor ozaman öğretmenler evde de bir şeyler anlatsın 🤣🤣 doktorlar da birilerinizi ameliyat etsin
Benim anlamadığım olaylardan bir tanesi de ne biliyor musun, mesela dışarda biri fenalaştı diyelim herkes toplandi başına. Bı tane insan kalabalığın arasından açılın ben doktorum diye yetişir onu anlarım, psikoloklar neden sosyal medyada "açılın ben psikoloğum" havasi yaşıyorlar 😂
@PİSTANTROFOBİ ben böyle bir şey demedim sen diyorsun 🤣🤣🤣 ben senin nickine sen bana yazınca yorum yaptım belli ki çok gucenmissin
Tamam tamam ben anladim anlicagimi 😂
İstemiyorum diyebilirsiniz
İstemedim den değil tanıdık diye belki bisey diyen olur diye çekiniyorum ondan sizce olur mu
Açıkça hayır diyeceksin, bu kadar.
Kizi 2 sefer gördüm çekiniyorum sadece biri yanlış bisey der diye
Herkes yakıştırıyorsa tanış işte ne var
Akraba ya ondan çekiniyorum ters bir sey diyen olur diye
Fikrin?
Tanışabilirsin belki iyidir
Akraba oluyor ya ters bisey diyen olmaz mi ki kızı 2 sefer gördüm hayatımda
Fikrin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?