Rüyamda erkek bebeğe hamile olup emzirdiğimi görmek ne anlama geliyor, beni bebeğimin ruhu seçmiş olabilir mi?

Rüyamda erkek bebeğe hamileydim. Koltukta uzanıyorum. Bir tane doktor geldi. Daha sonra bir anda suyum geldi, acıyla bebeği doğurdum. Doktor kordonunu kesti. Keser kesmez hemen bebeği kucağıma aldım. Oturur pozisyonuna geçtim, yüzüne baktım. Sonra ağlamaya başladı. Gözleri, yüzü aynı benim yüzüme benziyordu. Ondan sonra sol göğsümü açtım ve kafasını göğsüme doğru getirdim. Meme ucumu ilk başta bulamadı. Sanki gerçek gibiydi. Daha sonra ona yardım ederek mememin ucunu bulmasını sağladım. Sonra beni emmeye başladı ve emerken göğsümü vakumladığını hissedebiliyordum. Damağıyla göğsümü sıkıp canımı acıttığını hissedebiliyordum. Çok değişik bir histi ama çok güzeldi. Sonra ona sarıldım, öptüm, kokladım, minicikti, çok tatlıydı. Aile büyüklerim gelecekteki bebeğimin ruhunun beni seçtiğini söyledi, doğru mudur
Rüyamda erkek bebeğe hamile olup emzirdiğimi görmek ne anlama geliyor, beni bebeğimin ruhu seçmiş olabilir mi?