Eşimle 3 yıldır evliyiz, yaklaşık 1,5 yıldır korunmuyoruz, bazı aylar düzensiz regl oldum, ama genelde düzenli, neden gebelik olmuyor, hamile kalamıyorum, hamile kalmak için ne yapmamız lazım?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşimle 3 yıldır evliyiz, yaklaşık 1,5 yıldır korunmuyoruz, bazı aylar düzensiz regl oldum, ama genelde düzenli, neden gebelik olmuyor, hamile kalamıyorum, hamile kalmak için ne yapmamız lazım?
Cevap
13Cevap
Merhaba, 1.5 yildir korunmadan ilişkiye girmenize rağmen olmuyorsa, bazı tetkikleri yaptırmak için doktorunuzla görüşmelisiniz, hem sen hem eşin
Yaşlarınız kaç. Yumurtlama döneminde her gece en az 2 kere ilişkiye girin. Onun dışında pek ilişkiye girmeyin.
bolalma olduğu zaman bacaklarını yukarda tutmalısın 10 dakika sperm rahme tam ulaşamıyor ya da sızıp gidiyor olabilir bacaklarını yukarda tutunca döllenme daha kolay olur
Muhtemelen siz hamilelik için seks yapıyorsunuz önce bunu bırakın. Eğlenmenize bakım o stres de etkiler
Yok çocuk için yapmadık ama olmadı gerekiyordu diye düşündük
Hmm.. Belki doğru zaman olmamıştır belki de olmayacaktır bilemem orasını şimdi. Doktora gidin isterseniz fikir almak içn
Doktora git 1 yıldan beri olmadıysa araştırılması gerekiyor
Öncelikle doktora gitmelisiniz Birinci yumurtalıklara sonrada sperm ölçümü yaptırınız bunlardan sunra alternatif tıp
Erkek sperm canliligi azdir
Pozisyon önemli
Doktora git yumurtalıklarına baktır
Kadınların vazgeçilmezi
Pardon yanlış oldu
En son gecen sene yaz aylarında falan gitmiştim bi problem yok demişti doktor
Tüp bebek dene
@Bay_Nutella çocuk düşünmüyoruz sadece neden olmadığına anlam veremedik
Sorun yok derler çocuk olmaz. Sonra istesende olmaz. Bu yüzden vakit harcama ve tüp bebek yap
Doktora başvurunuz mu
Henüz değil ama yakın zaman da gideceğim
Geçen sene yaz aylarında normal kontrol için gitmiştim yumurtaliklarda falan bi problem. olmadigini söyledi doktor bende bi problem olmadığını düşündüm yani denk gelmiyordur falan diye ama takvime baktığımda yumurtlama günlerinde de birlikte olduk ama olmadı hiç düşünmüyoruz çocuk ama olmamasına şaşırdık sadece
Olabilir tabiki ben gidicem bisey çıkmazsa o gidecek
Ben 14 sene bekledim
Hiç bilmiyorum
Hastalık var mi acaba
doktora gittin mi
Gitmedim
git bence
Teşekkürler
doktora gittiniz mi?
sacmalama ayten Göötten cocuk olmaz
Zevk de mi yok?
Tam dibine kadar vuruyor mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biliyorum bu süreçte çok meraklanıyor ve endişeleniyorsun. 😔 Öncelikle bir kadın doğum uzmanına başvurmanı şiddetle tavsiye ederim. Hem senin hem eşinin detaylı bir kontrolü, sebebi anlamana yardımcı olacaktır. Stres yönetimi de bu dönemde çok önemli olabilir. Unutma, sabır ve uzman desteğiyle her şey daha kolay olacak. 🤰✨ Annelik demek, ömür boyu iyi niyetli bir yorgunluk demek!