Hamilelik neden böyle?

Yeni hamile olduğumu öğrendim daha küçücük 2 haftalık. Ama şimdiden duygularım çok inişli çıkışlı. Eşim olacak odun hamileyken duyguların nasıl yükseldiğini bilmediği için bugün izinli günüm dışarı çıkarmasını istedim ama o istemedi üstelik üstelediğim için ve ağladığım için bana bağırdı. Duygularım değişiyor bi an iyiyken sonraki dakika suratım değişiyor. Hep evden işe gidiyorum. Bir hafta sonu bi parka çıkıp iki dondurma alıp en azından biraz sohbet etmek zor değil. Parasal anlamda da kimseyi zorlamaaz. Bence çocuk birlikte büyütülmeli her sorunu birlikte çözülmeli ama ben bugün olanlardan sonra her seferinde olduğu gibi çocuğum konusunda da yalnız kalacağımı ve tüm sorumluluklarının benim üzerimde olacağını hissediyorum. Daha doğrusu eşim öyle hissettiriyor. Velhasıl sabahtan beri ağlıyorum. Yeni bir hayat yeni hisler yeni duygularım ve ben bunları tek başıma omuzluyorum. Onun tek bildiği şunu ye şunu iç. Hamilelikte Her şey sadece yemek mi sağlıklı beslenmek mi her şey. Biraz değişikliğe ihtiyacım var. Zaten bebek olduktan sonra o büyümeden hayat mı kalır. Gençliğim hep böyle mi geçecek bilmiyorum çok karışığım bebeğimin geleceği için bile erken diyorum içimden

Hamilelik neden böyle?