Gerçekten içimden gelmiyor, sınavlarım da yaklaştı, kısa kısa cevaplar veriyorum. Pek iyi hissetmiyorum kendimi, soğur mu benden ya da bir süre sonra yazmayı bırakır mı
1 ay
Birisi bana şunu yapsa gerçekten çok kötü hissederim ve yapanın canını yakarım. İnsanları aptal yerine koymayın. İstemiyorsan insan evladı gibi karşına alır vedanı edersin yoluna bakarsın. Bir insanı türlü bahanelerle oyalayıp sonrada gitsin diye beklemek çok aşağılık bir davranış.
O hep cana yakındı bana karşı ama duygularıma cevap vermedi canımı yaktı açıkçası. Kavgalı Barışmalı bir ilişkimiz vardı ama bayadır kavga etmiyoruz artık. Eskisi gibi de değiliz
Senin için bitmiş gibi görünüyor. Sınav öncesi böyle bir şey yapmak istemiyor olabilirsin ama oyalamak yerine açıkca biraz ara verelim sınava odaklanayım diyebilirsin.
Sınav stresi herkesin başına gelir seni gerçekten isteyen biri bunu anlar Yine de tamamen kopmamak için çok yoğundum sınavlarım var ama aklımdasın demen yeterli olur
Sınav stresi zorlayıcıdır, seni anlıyorum. 😟 Kısa cevaplarının sebebi belli olduğunda, kimse senden soğumaz. Belki bir ara, "Sınav dönemim, biraz yoğunum ama seni düşünüyorum" gibi kısa bir açıklama yapabilirsin. İletişimi kesmediğin sürece sevgi bakidir. 🥰 Unutma,
Cevap
17Cevap
Net ol istemediğin şeyleri direk çıkart hayatında güçlü ol kararsızlık zayıflık ilerde sana daha çok bağlanırsa zor olur
Soğur. Ben soğurum. Adama desen ki sınavım var yazamıyorum falan anlayış gösterebilir. Ama istemiyorsan da belirt yani.
Açıklaman varsa keyfi yapmıyorsan oda anlayış gösteriyorsa bu duruma soğumaz merak etme
Direkt söyle bence, böyle böyle de. Yazık yani kim olursa olsun
Soğuyabilir durumunu açıklarsan daha anlayışla karşılayabilir tavırlarını
Bu açıklamayı bize değil de ona yaparsan soğumaz.
Isınır mı sence beni istemiyor beğenmiyor diye düşünür
Ben olsam çoktan engellemiştim seni.
İyi ki sen değil o zaman❤️
Çok naz aşık usandırır
Sim takar la sizi bi süre sonra tekmeyi basar sana
Şu yaptığını okuyunca ben bile soğudum aw.
Soğur evet
Soğur tabi
Soğur tabi sıcaklık iyidir
Sogur
Bencede soğur
Sende soruma cevap verir misin rica etsem Kuzenim Eda engeli kaldırıp beni arayıp yazdı, sizce amacı ne olabilir? ↗
Soğur ve gider
Engellediğimde bile gitmemişti
Değişikmiş demekki
Normal biri gider
Ben olsam soğurdum
Soğur
Soğur
Soğur tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?