Evde hamile olup olmadığımın anlama yöntemi var mı? (Aslında belirtiler şu anda yok ama karnımda sabahları garip garip sesler falan geliyor korkuyorum)
13 gü
Evde hamile olup olmadığımın anlama yöntemi var mı? (Aslında belirtiler şu anda yok ama karnımda sabahları garip garip sesler falan geliyor korkuyorum)
Cevap
14Cevap
Adet olduysaniz gebelik yok
Kan testi olmadan anlamayazsın 2/3 haftalıksa gebelik testi ile de anlaşılır
Misket oynuyordur evlat, rahatsz etme
ezcaneden test alıp baksana kendin
Evde yöntem yok
Test al/jinekoloğa git
Test almamda sıkıntı yokta henüz yeni reşit oldum ben
Anladım, öğrenmek için alman gerekecek ama. Adet kanaması oldun mu onu düşün burada söylemen için sıkmak istemiyorum rahatsız olan oluyor.
2-3 gün sonra döngümün zamanıydı ve oldum ama araştırınca ihtimaller ile konuşunca tedirgin oldum
Anladım bunu bir uzmandan öğren en iyisi. Test ihtimalin hala var eğer gitmeye çekiniyorsan. Uzakta bir eczaneye gidip de sorabilirsun birrdaha gitmeyeceğin bir yere
Sence bi ihtimal var mı yani
Bunu siz bileceksiniz özel hayatınız
Benim ilkimdi dediğim gibi içimede boşalmadı sonrasında regl oldum zaten
Dediğim gibi tes veya jinekolog bunlae özeliniz bence uzman birine sorun
Adet görme durumun ne?
iliskiden 2 gün sonra oldum
Kaç gün geçti ilişki üzerinden
3 hafta
Eve geldiğimde idrarımdan kan geldi ama sabahına kalktıgımda regl oldugumu gorunce reglle alakalıdır diye dusundum ve 7 gün sürdü normal ilerledi
Göğsümde de hassasiyet yok
İçine boşalma oldu mu ya da sürtünme
Sürtünme kısa süreli oldu icimde de durdu biraz ama regl oldum 2-3 gun sonrasında
Evlimisin
Hayır
Bir cinsellik mi yasadin
Aslında tam olarak vermedim bakireyim ama sürtünme ve ucundan soktu sadece ama bu surecte zevk suyundan hamile kalındıgına dair video gorunce korktum iliskiden 2 gun sonrada zaten regl oldum ama cok tedirgin oluyorum henüz yeni reşitim gencim yaptıgımada pisman oldum cocuk bile Şu an hayatımda değil utanıyorum resmen
Zevk suyundan kalabilirsin evet
Ama zevk suyunu akıtıp akıtmadıgını da bilmiyorum zaten iliskinin basında ben istemiyordum hic denecek kadar zorlanarak yurudu iliski zaten icime bile giremedi ıslanamadım 2 gundur de stres yapıyorum kendime cevremde kimseyede anlatamıyorum cocuklada konusmuyorum sogudumda napıcagımıda bilmiyorum kendimi yicem stresten
Rahat ol canim ne bilmek istersin
En son ne zaman regl oldun
İliskiden 2-3 gün sonra reglim oldu ama icimede bi kurt düstü zevk suyuyla hamile kalındığını görünce
İçime boşalmadı
3 hafta oldu
Test neden vermiyosun
Evli değilim
Ne alaka
Utansam vermezdim zaten
Testler kitler
Gaz sıkışmasıdır
Hamilesin
Değilsin merak etme
Sonuç ne
Bilgim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Karın bölgenden gelen sesler birçok şeyden kaynaklanabilir ama hamilelik ihtimalini merak ediyorsan en güvenilir evde yöntem gebelik testi yapmak. Eczanelerde bulabilirsin ve en doğru sonuç için adet gecikmesi sonrası yapman iyi olur. İçini rahatlatmak için ilk adımın bu olsun. 🤰 Bebeklerin midesi küçük, annelerin dertleri büyük!
İlişkiden 2 gün sonra adet olduysam ihtimal var mı?
İlişkiden sonra adet kanaması yaşadıysan, hamilelik ihtimali neredeyse yok demektir. Merak etme! 💖
Eminsin dimi