10 gündür reglim gecikti. Dün akşam kanamam oldu ama kan regl kanı gibi değil hahverengilik beyazlık ve su gibi akıntılarım oluyor. Pedimde pembelik oldu ve anlamadığım beyaz bir şey çıktı hamile olup olmadığımı nasıl anlarım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
göğüslerinde hassasiyet ağrı var mı bu arada eğer başka bir vsjinal sıkıntın yoksa hamile olduğunu düşünüyorum korundunyz mu
korunmadiysaniz içinize bosaldiysa hamilesiniz hayırlı olsun
Korunmadik ama içime boşalmadı zevk suyundan hamile kalmış olabilir miyim
zevk suyu aktif sperm içerir hamile kalkınma ihtimali %37 eğer önceki bosalmasindan sonra temizlemeden içine girdiyse zevk suyundaki spermden hamile kalmış olabilirsiniz kesinlikle test yapmanızı öneriyorum çünkü gelen akıntıniz lekelenme gibi
ama hamile kalmak belirli tarihlerde yapılan sadece içine attırma ile olabilecek birsey kesin sonuç test daha net bir şey istiyorsanız kan testi yaptırın
Eczanede satılan testler doğru çıkar mi
Yani %90 Bende yaptım negatif çıktı hamile olmadım ahahah
İlişki nezamam yaşadın en son anlatığın illa hamilelikte olan bşrşey değil norma reçelden 2-5 gün önce olabiliyor bu konuda Almanya’da ders gördüm
Mayısın 12 sinde ilişki yaşadık 13 Mayıs'ta regl olmam gerekiyordu
Hamile miyimdir
Yok değilsin yumurtlama dönemin regel gününden 14 gün önce başlar 12-24 saat sonrasına kadar devam eder sen ama ilişkiye 1 gün önce girdin teknik olarak mümkün değil
Anlamadım daha detaylı anlatabilir misin
Bayanın yumurtlama dönemi vardır sadece o günlerde hamile kalınır bu dönemde regel dönemin ortasında olur yani 28 günde bir regel olduğun için 14 . Günü yumurtlama dönemidir yani o yumurtlama döneminden 2-5 gün öncesi ve 12-24 saat sonrasında kadar hamilelik olur biraz karışık umarım anlatabildim
En son dün ilişki yaşadık bu kadar çabuk belli olur mu?
Bu sabahta kanamam geldi
Kanama az gelsede 2-5 güne normal gelir tabi stress yapmıyorsan
2.5 gün arasında gelirse regl kanımı oluyor ne zaman test yaptırmalıyım
Bir sonra ki ayda düzene girer mi reglim
Hamile degislem
Evet 2-5 güne normal kanama regl kanaması olur bidahaki ay düzene girer stress yapmazsan
İnternette yerleşme kanaması 2 3 saat ve 3 gün arası değişiyormuş şimdi benim adetim kesilirse yani 5 güne tamamlamazsa ne olacak
İnternetedki bilgilere bakma çok şey yazıyor Almanlar bu konuda daha bilgili stress yaparsan regl olmazsın yerleşme dediğin hamilelerde olmuyor
Normalde de olabiliyor kahve rengi ya da pembe kalın kan gelir
Kan pıhtılaşma şeklinde geldi regl kanı mıdır
Hayır bu normal kanamanın 2-5 gün öncesinde olabilen bi durum pıhtı şeklinde gelir kahve rengi ya da pembe olur ondan sonra normal regl başlar
Yani yumurtlama döneminde değilsek hamile kalma ihtimalimiz olmuyor değil mi? Çok stres yaptığım bir konu korunsak bile içim el vermiyor.
Test al knk
Kesin sonucu yok ki yanıltabilir
Yok be nerdeyse kesin bizimde başımıza gelmişti öyle yaptık rahatladı kız arkadaşım sonranregl çıktı
Adeti kaç gün gecikmisti
Yaklaşık 10 gün
Göğüste büyüme vs olduğunu düşünüyordu hatta
Bende de büyüme oldu gibi
Benimde 10 gün gecikti korunmuş muydunuz? Biz korunmamistik ondan dolayı şüpheleniyorum
Yok işte bizde korunmamıştık
Zevk suyundan hamile kalınabilir mi
Oda 1 ihtimal ama zor bi ihtimal
%37 zevk suyundan hamile kalınabiliyormus
Yok be sen değilsin ben anladım