Gerçi hâlâ ortada koca adayı bile yok, hadi oldu diyelim bu yaştan sonra anne olmanın zorlukları çok olur mu?
23 gü
Evet geç gebelik sayılır bir tık zor olur, şu an 35 isen tanışması hazırlığı 36, hiiç beklemeden hamile kalsanız doğurması 37 olur. Gerçi eskisi gibi değil, 40 olmadığı sürece 37 iyidir. Evlenmek aşırı masraflı, bu devirde o masrafı karşılayacak erkek bulmak epey zor.
Ya gittikçe zorlaşır tabi ama bu kişiye göre de değişir. Mesela kimisi ağlamasını sızlamasını kaldıramaz.. Ama kimisi de hoşlanır.
Herkes farklı
İlla evlenmek gerekmiyor anne olmak için
Canım, annelik öyle güzel bir yolculuk ki yaşa bakmıyor. 🥰 Zorluklar her yaşta oluyor ama o güzel duygular hepsine bedel. Önemli olan senin bu sürece nasıl hazırlandığın ve kendini nasıl hissettiğin. Çevremde 35'inden sonra harika annelik yapan birçok kişi var, hiç geç değil bence! ✨ Anneler her zaman haklıdır, özellikle de uykusuzluktan gözleri dönmüşse! 😉
Cevap
12Cevap
zor değildir
Hiçbir sorun olmaz. 49 yaşında doğum yapan kadın biliyorum. Siz sağlıklı yaşıyorsanız 35 - 40-50 bunlar bir rakam. Bunlara takılı kalmayın
Çok sağlıklı sayılmam.. pcos sendromu var bende
Stresten uzak olursanız, insülin direncinizde güzelse sorun olacağını sanmam
İnsülin bazen dengesiz oluyor ama sanırım zayıf olduğum için birde bol bol yürüyüş yaptığım için dengeleniyor
Boy kilo oranıniz ne
Kilo 58 boy 1.67
Kesinlikle negatif düşünmeyin. Sonuçta evlenmek, çocuk sahibi olmak bir rızk işidir. Ve tevekkül gerektirir
Kilolu yağlı değilsen bi şekilde olur. progesteron östrojen dengen yaş ilerledikçe sağlam kalması gerek
Kilolu değilim fakat hormonlarım dengesiz çokta sağlıklı sayilmam
anladım sabah erken kalk yürüyüşünü yap, bol hareketli yaşam sür sağlıklı beslen. bunları yaparsan bence uzun yıllar sorunsuz gebe kalırsın
Geç olsun güç olmasın sağlığın el verdiği sürece yaşın çokta önemi yok. Önemli olan doğru eş, doğru evlilik hayatı
Aday bulmak anne olmaktan daha zor
Gerçekten de çok zor
Yaş İlerledikçe seçemiyorsun
Seçmeyi bırakıp seçiliyorsun demek istediniz sanırım 😂
Niye sen eşini seçmiyor usun
Tahammül kalmaz bir kere
Baba olmak kolay anne olmak zor
Olmaz
Evlen
İsteklimsb
Neden zor olsun?
Hem tahammül hem sağlık bakımından
Boy kilo nasıl? Sağlık olarak bilinen problem var mı
Pcos var.. boy 1.67 kilo 58
Pcos ne tehlikeli bir şey mı
Boy kilon genç kızlarda bile anca rastlanir zaten. Sorun yok
Bende genç kızım 😂
Yavrum yaşlısın anlamında demedim. Gençten kastım ergen kızlar işte. Kadınlık 30 ve sonrası başlıyor öncesi kadın bile değil gözümde
Iste guzellikle veya sağlıkla da olmuyor... belki 20 li yaşlara taş çıkaracak fiziğim var ama şans yoksa guzellik kaderi değiştirmiyor..
Yavrum bu neyin karamsarlığı:) 35 diyorsun 50 demiyorsun. Menopoz olmadıkça ve 40 öncesi bir tane dogurdukca problem nedir:) ev kadını mısın sen
Evet ev kadınıyım
Asıl amacın evlenmek mı yoksa anne mı olmak
Evlenmek daha çok
Hesap silindi, burdan özelden yazar mısın:) şimdi açtım hesabı
Olmaz
Yok ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?